Сини Кличка, Джеджули і Пономарьова переросли своїх батьків: час іде, зріст діточок теж не стоїть на місці

Час іде. Діти підростають. І от уже батьки з подивом помічають: нащадки вже перевищили татусів зростом. А вони ж ще ростимуть і ростимуть. Нічого собі витягнулися!

Віталій Кличко – 200 см

Не секрет, що мер Києва має велетенський зріст і такий же розмах рук. Коли пан Віталій оприлюднив у мережі фото чоловічої частини родини, всі ахнули. Найбільше впало в очі, що найвищими є не брати-боксери, оскільки зріст молодшого брата мера Володимира складає 197 см.

Сини перевищили зростом відомих батьків

І навіть не старший син Віталія Єгор-Данил, а якраз менший Максим-Олександр. Хлопчина у свої 18 років вже встиг вимахати до 215 см. Якщо зважити, що хлопчики зазвичай ростуть до 21 року, то страшно подумати, скільки ще сантиметрів додасться у Кличка-молодшого.

Олександр Пономарьов – 186 см

Зріст Олександра-старшого нам відомий. А от наскільки вимахав його син Сашко, татусь не сповістив. Війна розлучила родину, тож вони довгий час не бачилися. Коли ж минулого року таки побачилися, Пономарьов був страшенно здивований.

Сини перевищили зростом відомих батьків

Його син від другого шлюбу вимахав вищим за татка. Тоді Сашку було 15 років. Де вони зустрілися – в Україні чи за кордоном – співак не поточнив. На День доньки Олександр виклав в Інстаграм світлину з усіма трьома дітьми. Видно, що син, який став старший на рік, ще більше підтягнувся вгору.

Сини перевищили зростом відомих батьків

Андрій Джеджула – 192 см

Актор ніяк не натішиться. Врешті відбулася довгоочікувана зустріч з 15-річним Даніелем, якого матуся Санта Дімопулос вивезла з країни після початку повномасштабної агресії, навіть не спитавшись дозволу.

Сини перевищили зростом відомих батьків

Та поки мама подалася на відпочинок у теплі краї, Даніель розвернув курс на Київ. Тепер робить звідси репортажі англійською мовою. А щасливий тато готує багато їжі, щоб догодити нащадку. А ще Андрій з подивом виявив, що нащадок зовсім скоро переросте його.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?