За останні 2 місяці Тоня Матвієнко втратила 10 кг ваги. Як відреагував Мірзоян: “Така сама, як колись була”

Переживання за смерть мами призвели до того, що Тоня Матвієнко за останні 2 місяці втратила відразу 10 кілограмів ваги. Чи сподобалися Арсену Мірзояну подібні перевтілення дружини?

Останнім часом Тоню Матвієнко просто не впізнати. Артистка стала зовсім по-іншому виглядати. Правда з’ясувалася, коли дружина Арсена Мірзояна розповіла в інтерв’ю, що втратила 10 кг ваги.

Смерть і похорони мами Ніни Матвієнко далися взнаки. Донька так сильно переживала розрив із найріднішою людиною, що й не помітила, як втратила кілограми. І хоча родинна трагедія практично поламала Тоню, тепер дивлячись у дзеркало, знаменитість подобається собі набагато більше.

Тоня Матвієнко втратила 10 кг ваги

Вона стала стрункішою, потоншали руки й ноги та помолодшало обличчя. Арсен також позитивно оцінив зміни у зовнішності коханої жінки, відзначивши, що вона нині така, як була раніше, коли вони познайомилися 12 років тому.

Нині Антоніна потроху оговтується після смерті мами. У неї починає з’являтися земля під ногами. Звісно, мине багато часу, допоки артистка поверне душевну рівновагу. Та й взагалі скорбота за Ніною Митрофанівною ніколи не мине.

Тоня Матвієнко втратила 10 кг ваги

Матвієнко намагається якомога більше займатися роботою, щоб перемкнутися з сумних думок на щось більш позитивне – знімається, співає, викладає в університеті. Хапається за будь-що, аби тільки не залишатися вдома сам на сам зі скорботою.

Раніше вранці пані Тоня Петрівна (так називають викладачку студенти) займалася побутом чи ходила в спортзал. Нині треба прокидатися та їхати до вишу. Довелося довгий час звикати до виходу зі звичної зони комфорту.

Та врешті все владналося. Антоніна і лекції встигає читати, і власною творчістю займається, і на хатні справи час знаходить. Подібна суперактивність допомагає вийти зі стану стресу, тож психологи артистці не знадобилися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?