Імпровізований фотосет: Олег Скрипка поділився світлинами із синами — як виглядають хлопці

Олег Скрипка дуже рідко ділиться із своїми шанувальниками родинними світлинами. Але перед Новим Роком він зробив виключення — і все заради тепленької української аляски. Подивіться самі.

Фронтмен групи “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка нещодавно поділився зимовими світлинами зі своїми синами. Співак взагалі-то дуже рідко показує суспільству своїх нащадків, але тут зробив виключення. І все заради того, щоб похвалитися новими куртками-парками, які він придбав для усієї чоловічої половини своєї великої родини.

Олег Скрипка зі старшим сином Романом/Фото: o.skrypka/Instagram
Олег Скрипка зі старшим сином Романом/Фото: o.skrypka/Instagram

Олег Скрипка — багатодітний батько. Його найстаршому сину Роману вже виповнилося 18 років. На одній з опублікованих світлин хлопчина позує поряд зі своїм знаменитим батьком. Помітно, що Роман дуже сильно підріс і зростом вже зрівнявсь із батьком.

На другій світлині Роман Скрипка на тлі засніжених зимових ялинок трохи посміхається, стоячи поряд зі своїм молодшим братом Устимом, якому виповнилося 16 років. Устим на зріст не набагато менший за брата. Хлопці одягнені у новенькі куртки українського виробника із Черкас.

Окрім синів Олег Скрипка виховує ще й двох донечок: Олесю (13 років) і Зоряну (11 років). Усіх чотирьох дітей співаку народила одна жінка – улюблена дружина Наталія. В цьому році виконавцю вже виповнилось 59 років. Серед відомих хітів гурту “Воплі Відоплясова”, який очолює Олег Скрипка: “Чіо-Чіо-Сан”, Відпустка”, “Гімн-Славень України” та інші.

Сини Олега Скрипки: старший Роман і молодший Устим/Фото: o.skrypka/Instagram
Сини Олега Скрипки: старший Роман і молодший Устим/Фото: o.skrypka/Instagram

Зараз Олег Скрипка продовжує свій творчий розвиток. Наприклад, 30 грудня, в рамках кінофестивалю “Країна мрій”, натхненником якого виступає співак – відбудеться Велика Різдвяна Коляда. Свято в дусі справжнього українського Різдва з вертепом, колядками, водінням кози і виступом гурту “Воплі Відоплясова” дозволить українцям поринути у справжній світ власної етнічної культури.

А ще співак Олег Скрипка займається благодійністю. Декілька днів тому він разом зі своїми партнерами із Франції передав українським захисникам різдвяний подарунок – генератор.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?