Юна Наталя Могилевська у 90-их роках готувалася дати відсіч недоброзичливцям: мала чим відлякати бандитів

У розмові з Дмитром Гордоном Наталя Могилевська зробила чимало зізнань. Навіть розповіла, що колись давно, у буремних 90-их, носила при собі майже справжній пістолет.

На початку 90-их років Наталі Могилевській ледве минуло 16 років. Вона була ведучою у цирку, співала в оркестрі, тож повертатися додому доводилося після 23 години. Було дуже страшно, адже довкола темінь та зарості.

Наталя Могилевська пригадала буремні 90-ті роки з купою пригод

От юнка й попросила знайомих, щоб допомогли їй придбати захист для оборони. Газових балончиків тоді, напевно, ще не випускали. От Наталці й запропонували придбати пістолет. Він був не зовсім справжній, але й не газовий. Стріляв кульками.

Та співачка не довго відчувала себе в безпеці, оскільки невдовзі забула іграшку в таксі. Страшенно переживала. Навіть поривалася йти до міліції й написати заяву про втрату. Адже з цього пістолета зловмисники могли вбити чи покалічити людину й звинуватити в усьому Могилевську.

Наталя Могилевська пригадала буремні 90-ті роки з купою пригод

Вечір спогадів продовжувався. Артистка пригадала, як у пресі написали, що вона виграла 6 тисяч доларів на “Слов’янському базарі”. Насправді ці гроші їй відразу не видали. Виплатили лише за кілька років, коли вони вже були не дуже й потрібні.

Але бандити, дізнавшись про приз, тут же “завітали” на гостину. Щойно дівчина відчинила двері, отримала удар в обличчя. Перший бандит потягнув Могилевську за волосся на балкон.

У цей момент Наталя розмовляла телефоном із мамою. Тож напарники бандита почули це, подумали, що у квартирі є хтось іще, й накивали п’ятами, залишивши товариша без підтримки. За ним подався і головний нападник. Це й врятувало тоді артистку.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.