Настя Каменських втомилася мовчати про “важкі” проблеми та відверто заговорила про свою фігуру

Співачка взяла участь у кулінарному телешоу, де і розповіла відверто все, що думає про власну фігуру та харчування. Деталі про "важкі" проблеми Насті Каменських читайте далі у статті.

Нещодавно Настя Каменських повернулася до України з Маямі, і взяла участь у кулінарному шоу Євгена Клопотенко “Пекельні Борошна”, де окрім приготування автентичних українських кулінарних шедеврів відбуваються й доволі відверті розмови.

Настя Каменських відверто заговорила про свою фігуру та харчування

Так, співачка зізналась Євгену Клопотенко та глядачам шоу у тому, що встигла набрати кілька кілограмів, проте, це її зовсім не бентежить.

Настя Каменських розповіла про свою фігуру та харчування
Настя Каменських розповіла про свою фігуру та харчування

Зі слів самої Насті, вона не переймається через “зайві” кілограми, адже з ними виглядає дуже гарно. Зокрема, співачка зізналася, що раніше себе “насилувала”, щоб підтримувати струнку фігуру та “сухі” форми. Звісно, в такому постійному стресі любові до себе лишиться небагато.

Імовірно, ті кілограми, що “повернулися” до фігури співачки і є найкращою вагою для неї, адже зараз Настя Каменських збалансовано та здорово харчується, та не займається надміру спортом. Це дало зірці відчуття любові до себе – вона тепер приймає своє тіло з усіма його “недоліками”.

Співачка починала свою кар’єру в доволі пишному тілі, і через стандарти краси, особливо жорсткі для представників шоу-бізнесу, їй явно доводилося роками мучити себе, щоб тримати фігуру в формі. Проте, мало хто розуміє, що не кожній жінці дано мати плаский животик, струнки ноги чи тонку талію – ба більше, занизький відсоток жирової тканини в тілі негативно впливає на гормональний фон жінок. Тому корисно відмежуватися від токсичних стандартів краси та перестати мучити себе надмірними фізичними навантаженнями, екстремальними дієтами та через це заробляти низьку самооцінку та проблеми в сприйнятті власного тіла. Відрадно бачити, що все більше медійних жінок відмовляються від підігрування застарілим поглядам і на своєму прикладі показують, що таке любов до себе попри всі обставини.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?