Найочікуваніші весілля 2024 року: Сопонару, Заріцька, Магучіх збираються стати на весільний рушник

Кохання не чекає мирних днів, а приходить до людей, коли заманеться. От і зірки сподіваються, що наступний рік принесе їм сімейне щастя, і збираються зіграти весілля.

Саша Заріцька

Лідерка гурту Kazka мріяла зіграти весілля з музикантом Павлом Тараненком після війни, щоб можна було не зважати на комендантську годину та повітряну тривогу й веселитися досхочу. Бажано, щоб це сталося на березі моря чи в горах.

Зірки запланували весілля на 2024 рік

Цієї щасливої миті закохані чекають з осені 2022 року. Схоже, нареченим терпець увірвався, і вони вирішили підкорегувати власні плани. Тож очікувати на видатну подію будемо на червень 2024.

Ірина Сопонару

Це не перший англієць, який заполонив серце української гумористки. Натомість Різ став тим, хто запропонував їй руку й серце. Наречений акторки є менеджером медичної компанії й працює в Києві.

Зірки запланували весілля на 2024 рік

У травні 2023 року він зробив Ірі пропозицію руки й серця, подарувавши дорогу каблучку. А весілля закохані вирішили зіграти у травні 2024-го. Різ ретельно готувався до заручин, замовивши ексклюзивну обручку. Сопонару очікувала на освічення цілий рік, та все одно це стало для білявки приємним сюрпризом.

Ярослава Магучіх

Стати на весільний рушник у листопаді 2024 збирається й легкоатлетка Ярослава Магучіх. Її обранцем став син тренерки Тетяни Степанової. Для дівчини та Назара Степанова спорт усе ж на першому місці, а вже після йде особисте життя.

Зірки запланували весілля на 2024 рік

Тому й відклали цей щасливий день так надовго, аби спочатку взяти участь в літній Олімпіаді. Назар, як годиться, попросив руки в батьків Ярослави. Ті не заперечували, але останнє слово залишилося за донькою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?