Знаменитості помірялися новорічними ялинками: у кого вища – в Ребрик, Гвоздьової чи Клопотенка

Зазвичай у новорічні свята знаменитості змагаються одне з одним, у кого ялинка вища та гарніша. Але серед сьогоднішніх рекордсменів знайдеться й найменша та найстаріша.

Ілона Гвоздьова

Хореографиня запросила до оселі найближчих людей. Назбиралося чимало охочих прикрасити лісову красуню. У великому будинку, в якому щойно завершили ремонт, місця вистачило всім. Щоб прикрасити верх ялинки, дітлахів довелося підсаджувати на плечі дорослим.

У кого з зірок ялинка найбільша та найменша

Артур Логай

У родині актора ставку зробили не на висоту новорічного атрибута з голками, а на магію. Дружина Артура вирізала з картону два відбитки чоловічих ніг. Викладала їх на підлогу, припорошуючи борошном. Вийшла ілюзія, що Санта-Клаус завітав до квартири й поклав під ялинку подарунок. Для синочка пари це стало справжньою несподіванкою.

У кого з зірок ялинка найбільша та найменша

Лілія Ребрик

Виділитися вирішило й подружжя Ребрик-Дикого. Оскільки нині родина мешкає за містом, то і ялинку прикрасили просто неба. Зелена красуня настільки велика, що іграшки довелося розвішувати зрідка. На цей раз обійшлося без гірлянд та блискучого дощику.

У кого з зірок ялинка найбільша та найменша

Наталка Денисенко

Акторка обожнює білий колір. Тому і ялинку, відповідно, поставила білосніжну. На жаль, на свята Наталка з синочком залишилися самі. Батьки подалися до Польщі відвідати іншу доньку, а чоловік на службі. Денисенко сподівається, що наступні переможні Різдво та Новий рік вони зустрінуть усім гуртом.

Євген Клопотенко

Приз за найстарішу та найменшу ялинку справедливо дістається відомому шеф-кухарю. Євген вже 2 роки поспіль не виносить із будинку новорічний атрибут. Має намір дочекатися перемоги, а вже потім… Та поки засохле деревце чекає, не роблячи жодних рухів, українці роблять усе можливе, аби наблизити цей щасливий день.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?