Татусі дочекалися синів: Потап, Сергій Танчинець та Андрій Джеджула зустріли Новий рік з найріднішими

Через розлучення та війну багато родин змушені були роз'їхатися по інших країнах. У підсумку діти залишилися без опіки татусів, оскільки поряд лише мама. На Новий рік ситуація кардинально змінилася.

Потап

Ще на Різдво Олексій Потапенко робив селфі в Англії, а напередодні Нового року показався в Україні. Та не один, а обнімаючись із сином. Щасливий татусь сповістив підписникам, що відзначатиме свято вдома з двома найріднішими людьми. Один із яких, зрозуміло, Андрійко.

Останнім часом ходили чутки, що 15-річний Андрій привселюдно ігнорує батька. То в інтерв’ю про Потапа не прохопився жодним словом, то пройшов мимо, не привітавшись. Мама підлітка Ірина Горова відкинула всі ці плітки, запевнивши, що Андрійко обожнює тата і зустрічатиме з ним разом Новий рік.

Сергій Танчинець

Лідер гурту “Без обмежень” через розлучення та перебування дітей в Японії бачиться з ними дуже рідко. Та перед святом Анастасія з Лук’яном приїхали до Києва, щоб разом із татом зустріти новорічній свята.

Зраділий татусь особисто зустрів “жабенят” на вокзалі та привіз додому. А меншому Лук’яну дозволив об’їдатися морозивом досхочу. Востаннє батько з дітьми бачилися в Токіо пів року тому, коли Танчинець їздив на гастролі до східної країни.

Андрій Джеджула

Врешті шоумен дочекався побачення з 15-річним сином. Даніель сам приїхав до Києва на різдвяно-новорічні свята. Інстаграм-акаунт Джеджули замайорів фотозвітами про жадану зустріч. Спочатку тато з сином показалися на кухні, де готували купу наїдків.

Потім подалися до спортзалу. До Різдвяної вечері вбралися у костюми з краватками. А ще побували на військовому полігоні, що у нас час не лише цікаво, а й корисно. Отже, ці свята обом запам’ятаються надовго.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?