Татусі дочекалися синів: Потап, Сергій Танчинець та Андрій Джеджула зустріли Новий рік з найріднішими

Через розлучення та війну багато родин змушені були роз'їхатися по інших країнах. У підсумку діти залишилися без опіки татусів, оскільки поряд лише мама. На Новий рік ситуація кардинально змінилася.

Потап

Ще на Різдво Олексій Потапенко робив селфі в Англії, а напередодні Нового року показався в Україні. Та не один, а обнімаючись із сином. Щасливий татусь сповістив підписникам, що відзначатиме свято вдома з двома найріднішими людьми. Один із яких, зрозуміло, Андрійко.

Останнім часом ходили чутки, що 15-річний Андрій привселюдно ігнорує батька. То в інтерв’ю про Потапа не прохопився жодним словом, то пройшов мимо, не привітавшись. Мама підлітка Ірина Горова відкинула всі ці плітки, запевнивши, що Андрійко обожнює тата і зустрічатиме з ним разом Новий рік.

Сергій Танчинець

Лідер гурту “Без обмежень” через розлучення та перебування дітей в Японії бачиться з ними дуже рідко. Та перед святом Анастасія з Лук’яном приїхали до Києва, щоб разом із татом зустріти новорічній свята.

Зраділий татусь особисто зустрів “жабенят” на вокзалі та привіз додому. А меншому Лук’яну дозволив об’їдатися морозивом досхочу. Востаннє батько з дітьми бачилися в Токіо пів року тому, коли Танчинець їздив на гастролі до східної країни.

Андрій Джеджула

Врешті шоумен дочекався побачення з 15-річним сином. Даніель сам приїхав до Києва на різдвяно-новорічні свята. Інстаграм-акаунт Джеджули замайорів фотозвітами про жадану зустріч. Спочатку тато з сином показалися на кухні, де готували купу наїдків.

Потім подалися до спортзалу. До Різдвяної вечері вбралися у костюми з краватками. А ще побували на військовому полігоні, що у нас час не лише цікаво, а й корисно. Отже, ці свята обом запам’ятаються надовго.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.