Після відвертого зізнання про материнство Наталія Могилевська назвала імена своїх доньок: значення їх імен

Наталія Могилевська в інтерв'ю журналістці Олені Фроляк розповіла про тектонічні зміни в своєму житті і назвала імена доньок, яких вона з чоловіком вдочерила на початку повномасштабного вторгнення.

Співачка Наталія Могилевська в перші дні Нового року розповіла широкій аудиторії свою головну таємницю, яку приховувала майже 1.5 роки. У відвертому інтерв’ю журналістці Олені Фроляк співачка повідомила про те, що вони зі своїм коханим чоловіком ще на початку повномасштабного вторгнення прийняли рішення вдочерити двох дівчаток, які залишились без батьків.

Виконавиця повідомила, що її донечкам на момент вдочеріння було 2 та 10 рочків відповідно, а ще — назвала імена дівчаток. Їх звуть Мішель та Софійка. Зараз їм вже виповнилось 3.5 і 12 років.

Щодо того, чому майже 1.5 роки Наталка Могилевська приховувала факт вдочеріння від суспільства — вона пояснила, що донечкам потрібно було адаптуватися до нових умов. За той час, що вони перебувають разом — їм вдалось стати єдиною родиною. Зараз ці дівчата — повністю розслаблені і щасливі дітки. Але на початку знайомства зі своєю новою матусею вони були в не дуже гарному психологічному стані.

Наталія Могилевська назвала імена своїх доньок: Мішель і Софія
Наталія Могилевська назвала імена своїх доньок: Мішель і Софія

Наталія Могилевська зізналась, що вона є дуже божевільною мамою і зараз багато свого часу витрачає на читання книжок про виховання дітей. За словами співачки, вона встає кожен день о 5 годині ранку і починає читати книжки. Раніше, коли в неї ще не було двох чарівних донечок — виконавиця присвячувала свій ранок медитаціям. Але зараз все змінилось.

Наприкінці коротенького інтерв’ю Олена Фроляк попросила співачку під час наступної зустрічі обов’язково показати обличчя донечок. Та Наталка відповіла неоднозначно — мовляв, це для дітлахів буде стресом.

Що означають імена Мішель і Софія

Значення імен Мішель і Софія
Значення імен Мішель і Софія

Жіноче ім’я Мішель походить від чоловічого давньоєврейського імені Міхаель. Це ім’я сильно поширене у Франції і в дослівному перекладі означає: “хто подібний до Бога”, “подарунок від Бога”, “богоподібний”. Ім’я Мішель наділяє свою власницю жіночністю і ніжністю. Ця дівчинка іскриться світлом та любов’ю. Вона дуже позитивна в ласкава. З дитинства в Мішель дуже багато творчих талантів. Вона полюбляє декламувати вірші, слухати музику, танцювати, відвідувати театральний гурток і малювати.

Софія — жіноче ім’я грецького походження, що перекладається як “мудрість”. Жінки та дівчата з ім’ям Софія мають багатий внутрішній світ. В юному віці вони намагаються долучити до цього світу багатьох людей, але з віком закриваються, розуміючи, що відкривати душу перед першим зустрічним все ж таки не варто.

Софія – це активна і цілеспрямована жінка, яка вміє йти на компроміси. Вона завжди відкрита, щира і готова дати слушну пораду чи прийти на допомогу у скрутний момент. Зазвичай жінки з таким ім’ям дуже красиві і помітні, привертають увагу суспільства як гарною зовнішністю, так і приємною, чемною поведінкою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?