Маша Єфросиніна заявила, що прийняла рішення ніколи не народжувати: Новий рік подіяв на всіх по-різному

Маша Єфросиніна пригадала свої дитячі враження від новорічних свят вдома і розповіла, чому в дитинстві вирішила ніколи не народжувати дітей. На щастя, це рішення з віком змінилося.

Ведуча Маша Єфросиніна відома багатьом українцям як журналістка і громадська діячка. Зараз вона вже понад 20 років – щаслива дружина та мама доньки Нани (19 років) і сіна Олександра (8 рочків). Але так було не завжди. Одного разу Марія навіть зізнавалась, що першу свою дитину не хотіла і взагалі-то думала, що належить до категорії чайлдфрі (люди, які добровільно відмовляються від дітей). Заміж за свого нинішнього чоловіка Тимура Хромаєва Єфросиніна вийшла тільки тому, що завагітніла.

В новорічні свята Маша Єфросиніна вирішила пригадати свої дитячі роки, проведені з батьками в Керчі. Саме там в неї з’явилась стійка упевненість у тому, що дітей в неї не буде. І все — через Новий рік. Марія згадала, що в той час, коли вона була маленькою – новорічні свята йшли за одним і тим же сценарієм. Матуся вже з 30-го грудня ставала дуже зла, бо тотальні дефіцити і необхідність готувати чимало страв до свята заздалегідь настрою не додавали.

Маша Єфросиніна розповіла, чому в дитинстві вирішила не мати дітей
Маша Єфросиніна розповіла, чому в дитинстві вирішила не мати дітей

Матуся Марії готувала багато святкових страв, адже на Новий рік до них завжди приходили гості. Святковий стіл завжди прикрашали салат олів’є і запечена курка. Після свят батьки ходили злі вже разом, бо посуд після застілля треба було перемивати, а гарячої води не було. Та й взагалі — іноді взагалі ніякої води не було.

За спогадами Маші Єфросиніної — 31 грудня до них завжди приходив Дід Мороз, від якого дуже пахло спиртуганом. Звісно, він шукав маленьку дівчинку Машу, яка повинна була прочитати йому віршика та отримати за це подаруночок.

Спогади Маші Єфросиніної про дитинство і Новий Рік
Спогади Маші Єфросиніної про дитинство і Новий Рік: 30 грудня мама ставала дуже зла

Новорічні свята в радянський час продовжувались до самого ранку. В хаті, за спогадами Єфросиніної, гості і їли, і палили, і танцювали. А ще — грали у фанти, а потім тьоті на підпитку починали розповідати страшні історії про тяжкі пологи. Ось тоді, наслухавшись цих історій — Марія вирішила ніколи не народжувати дітей. На щастя, з віком це рішення помінялось і зараз ведуча є мамою двох чудових діточок — Нани і Олександра.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.