Донька колишньої неангелки Слави Камінської вирішила відбити маминого кавалера: “Ай лав ю тепер 1 січня”

Слава Камінська, щойно втекла від війни за кордон, постійно інтригує шанувальників новими стосунками. От тільки показувати нового бойфренда широкому загалу не поспішає.

Врешті розкрити інтригу маминих стосунків вирішила 8-річна донька Слави Камінської. Лаура зробила світлину з маминим нареченим. Схоже, дівчинці чоловік припав до вподоби, оскільки вона не лише міцно притулилася до потенційного вітчима, а ще й зізналася йому в коханні:

“Ай лав ю! А ще я тепер люблю 1 січня”.

Лаура написала своє зізнання російською мовою. Та, певно, матуся, знову втрутилася й прикрила чоловіче обличчя від сторонніх очей смайликом. Тож інтрига триває. На місці Слави кожна дамочка б напружилася.

Слава Камінська та донька закохалися в одного чоловіка

Донька останнім часом витягнулася й подорослішала. Дівчинка змінила зачіску і входить у підлітковий вік. Тож невдовзі складе мамі справжню конкуренцію, відбиваючи наречених. Адже на стороні Лаури юний вік та юнацький максималізм.

Якщо Камінська хоче залишити бойфренда при собі, то треба якомога скоріше показати його світу й вийти заміж, оскільки донька, судячи з усього, церемонитися не буде. А оскільки ніхто не бачив обличчя чоловіка спортивної статури, то й довести, що він належить саме їй, співачці буде доволі складно.

Слава Камінська та донька закохалися в одного чоловіка

Звісно, поки що все це звучить як жартівлива маячня, але час спливає доволі швидко. Донечка підросте і, схоже, стане такою ж хижачкою, як і її матуся. Вона вже проводить сміливі експерименти з зовнішністю, фарбуючи волосся то в рожевий, то в баклажановий кольори. Потім узагалі робить мікс із прядок різного кольору. Отже, дівчинка вже дозріла до першої закоханості. А вона у юнок іноді буває доволі несподіваною.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.