Олена та Тарас Тополі вирішили показати дітям побут прадідусів: всією родиною забралися на старовинну піч

Олена та Тарас Тополі виховують трьох своїх дітей в українських традиціях. Навіть півторарічне перебування в Америці не змусило малят забути про свою ідентичність.

У перший рік Нового року співачка Alyosha, яка відмовилася від свого сценічного псевдоніма, повернувши справжнє ім’я Олена Тополя, виклала в Інстаграм-акаунті світлину родини у повному складі.

На фото бачимо маму, тата і всіх трьох нащадків – Романа, Марка та Марійку – у старовинному українському будиночку на печі. Родина вбралася у вишиванки й перебуває у піднесеному настрої. Олена підписала світлину так:

“Рік Дракона на порозі! Як у багатьох казках, його час перемогти! Добрі серця, що кохають, за своє кохання щире отримують велику силу! Найсильніше за все!”

І побажала підписникам:

“Най кохання перемагає, як завжди! З прийдешнім, друзі! Бережіть себе і хай янголи кожного бережуть! З молитвою в серці”.

Родина Тополь постраждала від російської агресії, як і решта українських сімей. Щойно у лютому 2022 року почали бомбити Київ, Тарас вивіз дружину з дітьми за кордон, а сам пішов до ТрО захищати країну.

Тарас й Олена Тополі показали дітям українську піч

Олена з малечею опинилася у свекрухи в Америці. Начебто і приймали непогано, але почувалася не у своїй тарілці. З чоловіком бачилися уривками. Вони все більше віддалялися один від одного. Так можна було й родину втратити, тож співачка не стала очікувати закінчення війни.

Зібрала дітей і повернулася до Києва у вересні 2023-го. За час перебування за океаном Alyosha змарніла й сильно схудла. Але тепер із 3-річною донечкою та синами 8 і 10 років перебувають поруч із татом. Родина врешті об’єдналася. Як зазначив хтось із підписників:

“Ви чудові! Краще, щоб той дракон своїм вогнем здійснив нашу мрію одну на всіх”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?