Співачка Міка Ньютон повернулась до України на свята: де вона живе зараз і чи продовжує співати

Співачка українського походження Міка Ньютон давно живе за кордоном, але на Новий Рік повернулась до України. Чим насправді зараз займається Міка і як звуть її чоловіка? Розповідаємо детальніше.

Співачка українського походження Міка Ньютон (справжнє ім’я – Оксана Стефанівна Грицай) вже багато років поспіль живе за кордоном — в США. Напередодні новорічних свят, а саме 28 грудня, вона вперше за довгий час приїхала до України – провідати рідні місця і родичів. Цікаво, що про свій приїзд співачка повідомляла ще на початку грудня і розповідала, що ця поїздка буде в неї першою за довгий час. В Америці Міка Ньютон живе з 2011 року. Саме там вона познайомилась зі своїм обранцем — Крісом, з яким через 7 років — у 2018-му побралася офіційним шлюбом.

Міка Ньютон повернулась до України на Новий Рік
Міка Ньютон повернулась до України на Новий Рік-2024

Міка Ньютон народилась в українському містечку Бурштин, що в Івано-Франківській області. Ії кар’єра почала активно розвиватись з 2002 року, коли співачка здобула перемогу на фестивалі “Чорноморські ігри” у Скадовську. Зараз Міка постійно мешкає в Америці, але в своїх публікаціях постійно висловлює підтримку рідній країні. В своєму мікроблозі Instagram співачка регулярно публікує нові пісні на англійській мові в демонструє світлини із повсякденного життя.

Раніше Міка Ньютон розповідала, як їй вдалося побороти важку хворобу — рак яєчника. Перші прояви хвороби в неї проявлялись у вигляді сонливості, постійної втоми і бажання поспати. В 37 років співачці довелось пройти тривалий курс лікування, після чого хвороба відступила.

Міка Ньютон — не тільки талановита співачка і акторка, але й активна користувачка соціальних мереж. В неї є власна сторінка в Instagram, а також в TikTok.

Публікації співачка робить виключно англійською мовою і супроводжує їх яскравими світлинами.

Жіночі сукні, розкішні букети квітів, капелюшки та сумочки – невід’ємна частина образів молодої співачки, якими вона із задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?