Співачка Оля Цибульська зустріла Новий Рік з молодим красенем за межами Києва: хто склав їй пару на свята?

Оля Цибульська на Новий рік була не в Києві. Разом з юним хлопцем вона відправилась у подорож до санаторію. Хто супроводжував співачку – дізнайтесь із наступного матеріалу.

Українська співачка Оля Цибульська оригінально відсвяткувала Новий Рік-2024. Вона вирішила покинути велику столицю заради відпочинку в затишному і тихому санаторії, що розташований на території заповідної зони. Про це Оля зізналась в своєму мікроблозі Instagram.

В подорож Оля Цибульська відправилась не наодинці. Разом із нею поїхав улюблений син Нестор. На свята співачка зробила собі по-справжньому розкішний подарунок — адже що може бути краще в наш неспокійний час, аніж відпочинок на природі, в тихому і затишному місці.

Оля Цибульська на Новий Рік-2024 відпочивала на Волині
Оля Цибульська на Новий Рік-2024 відпочивала на Волині

Під час перебування в санаторії Оля встигла і покупатися в басейні, і насолодитися красивими видами зимової природи, і бажання загадати. Співачка попросила у Всесвіту, щоб рік 2024-й був таким же теплим і приємним, як водичка у басейні.

З ким зустріла Новий Рік-2024 Олія Цибульська
З ким зустріла Новий Рік-2024 Олія Цибульська

На базі санаторію зірці та її сину Нестору надали можливість не тільки відпочити, але й пройти комплекс лікувальних процедур. Наприклад, син співачки на спеціальному тренажері покращував стан свого опорно-рухового апарату. Як написала сама Оля Цибульська в своїй Stories:

Це дуже крута процедура для опорно-рухового апарату і перезавантаження нервової системи

Відпочинок в санаторії не завадив співачці щиро і тепло привітати українців з новорічними святами.

Вона подякувала кожному, хто прожив із нею цей складний 2023 рік і натхненно пообіцяла:

Вистоїмо і переможемо! Я посеред вас. Не губіться у 2024-му. З Новим Роком!

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.