Довіра похитнулася: Сергій Притула назвав точну причину, через яку припинив спілкування з Ольгою Фреймут

Сергій Притула і Ольга Фреймут раніше були гарними друзями, а зараз — взагалі не спілкуються. Нещодавно він розповів, що ж між ними трапилося насправді і чому спілкування зійшло нанівець.

Шоумен і волонтер Сергій Притула повідомив, чому вже протягом довгого часу не спілкувався зі своєю телевізійною подругою Ольгою Фреймут. Раніше ця зіркова пара проводила багато часу разом, знімаючись у різноманітних проектах для “Нового каналу” (наприклад – “Хто зверху”, “Підйом”, “Кабріоліто”). Знайомство Притули та Фреймут відбулося саме під час спільної роботи на “Новому каналі”. Багато шанувальників творчої пари навіть вважали, що у Сергія з Ольгою — романтичні стосунки поза знімальним майданчиком. Однак насправді ведучі біли лише добрими друзями.

Українська ведуча Ольга Фреймут
Українська ведуча Ольга Фреймут

Настав час, коли спілкування між Притулою та Фреймут взагалі зійшло нанівець. Зараз волонтер та колишній шоумен пригадує, що охолодження в стосунках сталось після того, як Ольга Фреймут звільнилась з “Нового каналу” і перейшла працювати на “1+1”. Спочатку Ольга обіцяла йому залишитися працювати на “Новому”, але своєї обіцянки не стримала. Після цього довіра хлопця похитнулася і він перестав спілкуватись з колишньою колегою.

До того ж в той час між ними стався і публічний конфлікт, коли Фреймут невдало пожартувала в бік свого колеги по роботі. Сталось це одразу після її дня народження. Сергій надіслав їй в приватні повідомлення миле відео з привітаннями і в ньому були присутні також і його діти від законної дружини.

Ольга вирішила пожартувати, обрізала запис і оприлюднила його публічно в своєму Instagram. Сам Сергій Притула вважає, що колега зробила це нібито з метою, щоб усі побачили, як Притула за нею сохне. Наступного року він Олю із днем народження більше не вітав. Та й взагалі обірвав усі зв’язки і зараз з Фреймут не підтримує жодного зв’язку.

Шоумен і український волонтер Сергій Притула
Шоумен і український волонтер Сергій Притула

Наразі Сергій Притула стоїть на чолі одного із найбільших в Україні волонтерських центрів і повністю відійшов від участі в українських телевізійних шоу.

Ольга Фреймут за останньою інформацією, виїхала на постійне місце проживання в Лондон разом зі своїми дітьми. Вона веде власну колонку в одній з місцевих британських газет. Колишня ведуча переконана, що саме таким чином вона може повідомляти світові про ті події, які зараз відбуваються в її рідній Україні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?