Слава Камінська дивує вибором співрозмовників: проводить час з образами Меркель, Фаріон, Кіану Рівза

Слава Камінська має специфічне почуття гумору, тому частенько своїми світлинами в Інстаграмі заганяє підписників у глухий кут. Щоправда, іншу половину смішить до сліз.

Саме таке сталося, коли колишня неангелка почала виставляти в мережу світлину з дуже-дуже знаменитими людьми з усього світу.

Слава Камінська й Ангела Меркель

Селфі в ліфті знаменитість зробила не лише з донькою Лаурою, але й додала туди Ангелу Меркель. Слава намагалася пояснити, що запросила бабусю, аби допомогла з переїздом. Подібне зауваження лише ще більше заплутало загал.

Слава Камінська спілкується з уявними знаменитостями

Не всі фани відразу втямили, що це звичайнісінький Фотошоп. Дехто звернув увагу, що дівчинка не особливо рада бачити бабусю Ангелу. Іншим закортіло бачити на місці німкені Єлизавету II. Знайшлися й такі, що запропонували викликати психіатричну бригаду.

Слава Камінська й Кіану Рівз

Наступним разом зірка додала до селфі з дітьми актора, що зіграв головну роль у “Матриці”. Тепер жоден з фанів співачки не подумав, що це реальне фото, оскільки світлина чорно-біла, а Нео – на кольоровому тлі.

Слава Камінська спілкується з уявними знаменитостями

Далі пішли просторові роздуми Камінської про щастя, яке біженка з України порівняла з математичною матрицею. На диво, цей пост знайшов відгук у серцях шанувальників співачки з продовженням теми – не всім вдається вийти з матриці й стати щасливим.

Слава Камінська й Ірина Фаріон

Світлина зі “свободівкою” вийшла настільки реалістично змонтованою, що багато підписників не відразу втямили, що насправді Фаріон не є подругою Слави, і вони разом каву на свіжому повітрі ніколи не розпивали.

Слава Камінська спілкується з уявними знаменитостями

Камінська вирішила пояснити львів’янці, що вона “гонить” і хизуватися розумом “слід в окопі”. Цього разу фоловери все зрозуміли однозначно. Щоправда, думки з приводу російськомовних українців розділилися. Одні підтримали співачку, назвавши слова артистки “золотими”. Але знайшлися й такі, що прийняли у мовному скандалі сторону пані Ірини.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?