Слава Камінська дивує вибором співрозмовників: проводить час з образами Меркель, Фаріон, Кіану Рівза

Слава Камінська має специфічне почуття гумору, тому частенько своїми світлинами в Інстаграмі заганяє підписників у глухий кут. Щоправда, іншу половину смішить до сліз.

Саме таке сталося, коли колишня неангелка почала виставляти в мережу світлину з дуже-дуже знаменитими людьми з усього світу.

Слава Камінська й Ангела Меркель

Селфі в ліфті знаменитість зробила не лише з донькою Лаурою, але й додала туди Ангелу Меркель. Слава намагалася пояснити, що запросила бабусю, аби допомогла з переїздом. Подібне зауваження лише ще більше заплутало загал.

Слава Камінська спілкується з уявними знаменитостями

Не всі фани відразу втямили, що це звичайнісінький Фотошоп. Дехто звернув увагу, що дівчинка не особливо рада бачити бабусю Ангелу. Іншим закортіло бачити на місці німкені Єлизавету II. Знайшлися й такі, що запропонували викликати психіатричну бригаду.

Слава Камінська й Кіану Рівз

Наступним разом зірка додала до селфі з дітьми актора, що зіграв головну роль у “Матриці”. Тепер жоден з фанів співачки не подумав, що це реальне фото, оскільки світлина чорно-біла, а Нео – на кольоровому тлі.

Слава Камінська спілкується з уявними знаменитостями

Далі пішли просторові роздуми Камінської про щастя, яке біженка з України порівняла з математичною матрицею. На диво, цей пост знайшов відгук у серцях шанувальників співачки з продовженням теми – не всім вдається вийти з матриці й стати щасливим.

Слава Камінська й Ірина Фаріон

Світлина зі “свободівкою” вийшла настільки реалістично змонтованою, що багато підписників не відразу втямили, що насправді Фаріон не є подругою Слави, і вони разом каву на свіжому повітрі ніколи не розпивали.

Слава Камінська спілкується з уявними знаменитостями

Камінська вирішила пояснити львів’янці, що вона “гонить” і хизуватися розумом “слід в окопі”. Цього разу фоловери все зрозуміли однозначно. Щоправда, думки з приводу російськомовних українців розділилися. Одні підтримали співачку, назвавши слова артистки “золотими”. Але знайшлися й такі, що прийняли у мовному скандалі сторону пані Ірини.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.