Даша Кацуріна і Володимир Дантес опинилися в лікарні під крапельницею: Дорофєєва про таке побачення не мріє

Новорічні свята для Володимира Дантеса та Даші Кацуріної не минули дарма. Парочка опинилася в лікарні під крапельницями. Довелося святкові надмірності гасити вітамінно-очисною крапельницею.

Зустрічати 2024-ий рік Володимир Дантес відбув у Карпати. Зібралася доволі гучна компанія. Даша Кацуріна прихопила двох дітей, а співак узяв з собою маму. Згодом доєдналися й батьки Даші.

Дантес зробив Кацуріній несподіваний подарунок

Звісно, дорогих гостей зустрічали доволі гостинно. Тож після свят довелося не влаштовувати романтичне побачення, а їхати до лікарні. Дантес у своїй Інстаграм-сторіз показав, як вони з Кацуріною перебувають під крапельницями. Як завше зробив іронічний підпис:

“Що ви знаєте про топові постсвяткові побачення? Подарував Даші Кацуріній похід на вітамінну та очисну крапельницю”.

Прочитавши текст та побачивши голки та крапельниці, схвильовані фани видихнули з полегшенням. Процедуру було зроблено для профілактики та щоб усунути наслідки святкового застілля.

Дантес зробив Кацуріній несподіваний подарунок

З Інстаграму Даші видно, що зустріч Нового року минула доволі весело. Пара з дітьми Міші Кацуріна вирішила продовжити флешмоб робити пірамідки з голівок членів родини, започатковану Григорієм Решетніком та Юрієм Горбуновим.

Дантес зробив Кацуріній несподіваний подарунок

Щоправда, внесли певні зміни до естафети – не цілували одне одного, а копирсалися в носі. Дійство Володя прокоментував так:

“Якщо що, всі дістали свої новорічні подарунки”.

Попри те, що діти нині частіше чують не співи пташок, а звуки сирени повітряної тривоги і змушені навіть у свята переховуватися від вибухів, Дантес радий, що кохана повернулася з-за кордону разом із малечею, і вони возз’єдналися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?