Ведучий з каналу “1+1” Олександр Попов — одружився, але не на Тіні Кароль, з якою йому приписували роман

Актор і ведучий ранкового шоу Олександр Попов обвінчався зі своєю коханою. Де закохані познайомились, як розвивались їх стосунки і в якому місті Олександр освідчився в коханні - читайте про це далі.

Відомий український актор і колишній ведучий програми ” Сніданок. Вихідний” на каналі “1+1” Олександр Попов побував у гостях в Youtube-блогера Слави Дьоміна. Під час затишної розмови він розповів, що… одружився і повідомив декілька цікавих фактів про свою кохану дівчину.

Олександр Попов зробив пропозицію своїй коханій у Римі
Олександр Попов зробив пропозицію своїй коханій у Римі

Ведучий вперше зізнався про те, що одружився, а ще – розповів про своє знайомство з коханою дівчиною. За словами актора, його дівчину звати Галиною, а познайомились вони на знімальному майданчику “1+1”, де красуня працювала стилісткою.

Олександр Попов з колегою Валентиною Хамайко
Олександр Попов з колегою Валентиною Хамайко

Олександр зізнався що зараз вона вже давно не працює на каналі – щонайменше 2 роки. Поки Галя працювала поряд – в них був невеличкий роман. Але зав’язався він не відразу.

Актор зізнається, що спочатку кохана навіть ненавиділа його, бо він як чоловік – дуже примхливий і норовливий. Догодити йому дуже складно, тому із стилісткою Галиною завжди виникали суперечки.

Ведучий пригадав, що чимало часу її приборкував, та врешті решт йому це вдалося зробити. Також актор повідомив, що його дівчина – галичанка, родом з Калуша.

Крім того Олександр Попов розповів про те, що зараз вони зі своєю обраницею офіційно не розписані, але вже встигли повінчатися. Ведучий пригадав, як робив офіційне освідчення в коханні Галині. Воно відбулось в Римі і було дуже романтичним.

Український ведучий Олександр Попов
Український ведучий Олександр Попов

А ось весілля з реєстрацією в РАЦСі молодята запланували на літо 2022 року, але почалася віцна і все зіпсувала. Тому закохані вирішили просто повінчатися вдвох, без помпезного свята, бо на їх думку – це важливіше.

Попов повідомив, що їх з Галиною обвінчали в недобудованій церкві, де уся плитка була обтягнута поліетиленом, стояло будівельне обладнання і знаходилась лише одна ікона.

Ми були перші, хто повінчався там – пригадав Олександр Попов.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?