Кохання, яке неможливо забути: Олена Кравець розповіла про обранця, який проміняв її на дівчат – “Любила”

Олена Кравець розповіла про своє перше кохання, завітавши в гості до своєї доньки Марії. Дівчата зустрілись у новому проекті "Вдома поговоримо". Далі - читайте детальніше.

Сімейний подкаст “Вдома поговоримо” – це спільний проект акторки гумористичного жанру Олени Кравець і її 20-річної доньки Марії.

Олена Кравець розповіла про своє перше кохання доньці Марії
Олена Кравець розповіла про своє перше кохання доньці Марії

В ефірі дівчата відверто спілкуються на ввдверті теми, про які зазвичай говорити не прийнято. В п’ятницю, 5 січня, на Youtube-каналі вийшов перший випуск, в якому мама і донька в імпровізованій грі задавали одне одній цікаві і актуальні питання.

Під час розмови 20-річна Марія Кравець не побоялася спросити у мами – хто ж був її першим коханням. Олена Кравець, звісно, трохи збентежилась, поправила волосся і… все ж пригадала давню історію зі своєї юності. Хлопець, який в той час їй дуже подобався – навчався в технікумі і був на 2 роки старше за неї. Сама ж Олена була школяркою і закінчувала 8-й клас.

 Він ходив по району, наш район, “Східний” в Кривому Розі – завжди в майці і в штанях з трьома полосками – пригадала Кравець.

Також телеведуча розповіла, що хлопця того звали Миколою, але вони в своїй дівчачій компанії називали його “Коля Вандамчик” бо він мав зовнішність, дуже схожу з відомим американським актором.

Та й, до того ж – хлопчина мав спортивну фігуру і ходив до качалки. Щоправда, на Олену він уваги не звертав і спілкування між ними не було ніякого. Майбутня ведуча і акторка просто милувалась цим красенем здалеку і любила на відстані.

 Мене він зовнішньо дуже приваблював – зізналась Кравець. – Якийсь в його очах був розум, інтелект.

Олена Кравець зауважила, що кохання до Миколи в неї було дуже сильним. Доходило навіть до істерик і втрати апетиту.

Олена Кравець відверто розповіла про перше кохання
Олена Кравець відверто розповіла про перше кохання

Дівчина на деякий час перестала їсти, але завдяки підтримці своєї мами змогла вийти з цього стану і зараз – через багато років, вона може лише подякувати Миколаю за те світле і гарне кохання, яке колись було в її житті.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.