Кохання, яке неможливо забути: Олена Кравець розповіла про обранця, який проміняв її на дівчат – “Любила”

Олена Кравець розповіла про своє перше кохання, завітавши в гості до своєї доньки Марії. Дівчата зустрілись у новому проекті "Вдома поговоримо". Далі - читайте детальніше.

Сімейний подкаст “Вдома поговоримо” – це спільний проект акторки гумористичного жанру Олени Кравець і її 20-річної доньки Марії.

Олена Кравець розповіла про своє перше кохання доньці Марії
Олена Кравець розповіла про своє перше кохання доньці Марії

В ефірі дівчата відверто спілкуються на ввдверті теми, про які зазвичай говорити не прийнято. В п’ятницю, 5 січня, на Youtube-каналі вийшов перший випуск, в якому мама і донька в імпровізованій грі задавали одне одній цікаві і актуальні питання.

Під час розмови 20-річна Марія Кравець не побоялася спросити у мами – хто ж був її першим коханням. Олена Кравець, звісно, трохи збентежилась, поправила волосся і… все ж пригадала давню історію зі своєї юності. Хлопець, який в той час їй дуже подобався – навчався в технікумі і був на 2 роки старше за неї. Сама ж Олена була школяркою і закінчувала 8-й клас.

 Він ходив по району, наш район, “Східний” в Кривому Розі – завжди в майці і в штанях з трьома полосками – пригадала Кравець.

Також телеведуча розповіла, що хлопця того звали Миколою, але вони в своїй дівчачій компанії називали його “Коля Вандамчик” бо він мав зовнішність, дуже схожу з відомим американським актором.

Та й, до того ж – хлопчина мав спортивну фігуру і ходив до качалки. Щоправда, на Олену він уваги не звертав і спілкування між ними не було ніякого. Майбутня ведуча і акторка просто милувалась цим красенем здалеку і любила на відстані.

 Мене він зовнішньо дуже приваблював – зізналась Кравець. – Якийсь в його очах був розум, інтелект.

Олена Кравець зауважила, що кохання до Миколи в неї було дуже сильним. Доходило навіть до істерик і втрати апетиту.

Олена Кравець відверто розповіла про перше кохання
Олена Кравець відверто розповіла про перше кохання

Дівчина на деякий час перестала їсти, але завдяки підтримці своєї мами змогла вийти з цього стану і зараз – через багато років, вона може лише подякувати Миколаю за те світле і гарне кохання, яке колись було в її житті.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?