Проміняв Камалію на іншу та оселився з нею в Англії: чому насправді мільярдер Захур розлучився зі співачкою?

Колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур зараз щасливо живе в Лондоні. Він переїхав туди ще до повномасштабного вторгнення і звав співачку із собою. Але вона обрала Україну. Яка дівчина поряд з ним?

Наталія Вікторівна Захур (сценічний псевдонім – Камалія) – відома учасниця Євромайдану і українська співачка, яка в 2023 році розлучилась зі своїм законним чоловіком Мохаммадом Захуром. Що сталось між подружжям і чому їх родина перестала існувати?

Сама Камалія та її чоловік цю новину залишили без коментарів. Попросили лише, щоб суспільство поважало їх особистий простір.

Ще до повномасштабного вторгнення росії в лютому 2022 року Мохаммад Захур виїхав за кордон — до Лондону, разом із своїми доньками. А ось Камалія чомусь залишилася в Україні. Мільярдер не повернувся за своєю благовірною і згодом, але… запросив співачку приїхати до них з доньками в Англію. Камалія спочатку відмовилася, але потім змінила своє рішення все ж поїхала. Про цей випадок пара розповідала в одному зі своїх інтерв’ю.

Вже в Лондоні стався казус, який, цілком імовірно, став спусковим гачком для подальших подій в родині Камалії і навіть довів цю пару до розлучення.

Справа в тому, що Захур за кордоном мешкав не у власному будинку, а в оселі своєї старшої доньки Тані, якій в минулому році виповнилося 42 роки та її чоловіка. Власне, саме в дім Тані згодом приїхала і Камалія.

Мільярдер Мохаммад Захур - колишній чоловік співачки Камалії
Мільярдер Мохаммад Захур – колишній чоловік співачки Камалії

Донька мільярдера Мохаммада Захура Таня — всього лише на 4 роки молодша за свою мачуху. Жінка вже давно має власний бізнес і гарну освіту, щасливо одружена і народила батькові онуків.

Давно відомо, що дві хазяйки на одній кухні — це не до добра. Ось і Таня разом із мачухою Камалією спільної мови знайти не змогли. Дівчата постійно сварилися, а голова родини Мохаммад Захур спочатку навіть не бажав втручатись в жіночі чвари. Закінчилась історія тим, що він… встав на сторону доньки.

А що ж Камалія? Виконавиці українських пісень довелось поглянути на свою родину під іншим кутом. Ситуація, що сталась в їх родині, перетворилась на справжнє випробування для них і… це випробування подружжя не пережило.

Українська співачка Камалія (справжнє ім'я - Наталія Вікторівна Захур)
Українська співачка Камалія (справжнє ім’я – Наталія Вікторівна Захур)

Навесні 2023 року Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком. Жінка повернулась до рідної домівки — в Україну, а ось Захур залишився жити в оселі старшої доньки — разом із молодшими доньками, онуками і зятем (чоловіком Тані).

Також в лондонському будинку мешкає єдиний син Мохаммада на ім’я Арман. До повномасштабного вторгнення хлопець мешкав у Києві, а зараз переїхав до Англії, в будинок рідної сестри.

Зараз Камалія і Захур живуть окремо, але їх пару часто бачать разом на світських заходах. Подейкують, що подружжя розлучилося лише заради піару. Сама співачка і й її колишній чоловік запевняють — все по-справжньому. Просто вони зберегли добрі стосунки заради дітей. А ще колишні продовжують співпрацювати в сфері бізнесу і займаються багатьма спільними проектами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?