Катерина Бужинська зворушливо привітала свою доньку з 17-м Днем народження: “Будь щаслива!” (ФОТО)

Українська співачка Катерина Бужинська розчулила фанатів новиною про свято в її родині: старша донька артистки, Олена, святкує 17-й день народження. Детальніше про зворушливе привітання читайте далі.

Українська поп-співачка Катерина Ящук, більш відома під псевдонімом Бужинська, є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Там вона публікує фотографії з особистого життя, кадри з виступів та анонси концертів і кліпів. Саме у цій соцмережі Катерина Бужинська привітала свою доньку із днем народження та опублікувала декілька її фото, чим дуже зворушила фанатів.

Катерина Бужинська розчулила фанатів тим, як привітала свою старшу дочку із 17-м днем народження

Катерина Бужинська замилувала мережу фотографією доньки на честь її 17-річчя
Катерина Бужинська замилувала мережу фотографією доньки на честь її 17-річчя

На своїй сторінці в соцмережі співачка присвятила серію сторіз та цілий допис, де ніжно привітала свою доньку Олену з 17-річчям. Бужинська похизувалась фотографією вже помітно підросло дівчини, що позує на тлі новорічної ялинки. У дописі вона написала, що бажає донці щастя, міцної опори під ногами, впевненість у собі, та додала ще купу приємних слів, читаючи які багато фанатів пустили скупу сльозу.

Також Катерина Бужинська не забула похвалити власну донечку і показати всій Мережі, як пишається нею, назвавши її розумницею, а також доброю, талановитою та сильною дівчинкою. Багатьох шанувальників артистки розчулило це, і вони доєдналися до привітань. Це навіть зробив Павло Зібров, побажавши 17-річній Оленці добра, здоров’я, успіхів, миру та здійснення мрій.

Нагадаємо, Катерина Бужинська народила Олену в 2007 році прямо на тогочасне Різдво – на 2 місяці раніще за запланований строк. Це сталося через півтора тижні після концерту в Славутичі, де співачки на 6 місяці вагітності стало зле прямо на сцені. Батьком дівчинки є Володимир Ростунов.

У 2014 році Катерина Бужинська вийшла заміж за болгарина Дімітара Стойчева, і через два роки народила йому двійню. Тим часом старша донька Олена проживає в Німеччині та навіть займається письменництвом – зокрема, пише книжки для дітей.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?