Відомий українець між Максимом Галкіним і Поплавським обрав другого: “Дії говорять про людину”

Відомий український режисер Олег Боднарчук поміркував на тему гарних та поганих руських. Чи є серед росіян дійсно хороші люди і чому українці можуть бути поганими – читайте у матеріалі.

Український режисер Олег Боднарчук, що відомий багатьом співвітчизникам як творець “Фабрики зірок”, креативний продюсер і режисер-постановник талант-шоу “Голос країни” (Дитячий сезон та Перезавантаження), режисер-постановник двох сезонів шоу “Вар’яти” на Новому каналі. Більш ніж десять років тому Олег Боднарчук працював над створенням проекту “Різдвяні зустрічі” з Аллою Пугачовою, був постановником музичного шоу Ані Лорак “DIVA”, а також шоу “Superstar Show” для Світлани Лободи.

Режисер Олег Боднарчук зі співачкою Ані Лорак
Режисер Олег Боднарчук зі співачкою Ані Лорак

Сьогодні Олег Боднарчук продовжує займатись творчістю, але з деякими своїми клієнтами більше не співпрацює і не спілкується. Наприклад, з Ані Лорак — через її проросійську позицію і те, що після повномасштабного вторгнення ця співачка обрала для себе роботу в країні-агресорі.

Днями Олег Боднарчук розповів, чи існують для нього зараз хороші росіяни. В інтерв’ю одному з українських видань режисер назвав це питання дуже гострим і болючим для України і українців. На його думку — в наш час краще відповідати на нього приблизно так:

Хороших руських не існує

Але в той же час Боднарчук зазначає, що насправді тут все набагато складніше. Він вважає, що не можна розділяти людей на хороших та поганих виключно за національною ознакою. Адже в будь-якій нації існують як хороші, так і погані люди.

Олег Боднарчук розповів, чим Михайло Поплавський гірше за Максима Галкіна
Олег Боднарчук розповів, чим Михайло Поплавський гірше за Максима Галкіна

Режисер зробив акцент на тому, що в нашій, українській нації — теж є ті, хто не за державу переймається, а воліє потовще набити власний гаманець. Зазвичай такі люди обіймають високі керівні посади або відомі в суспільстві своїми творчими здобутками. Вони одягають вишиванки, говорять гучні промови, але одночасно з цим — все своє життя займаються корупцією і привласнюють собі державні кошти та ресурси українців, які б могли піти на розвиток армії, забезпечення добробуту дітей і літніх людей, поліпшення інфраструктури і медицини.

Український режисер Олег Боднарчук
Український режисер Олег Боднарчук

На думку Олега Боднарчука, українці, які заради власного добробуту розкрадають країну — є ще більшими ворогами, аніж погані руські. Адже росіяни — це зовнішні шкідники, а власні корупціонери — це ракова пухлина, що пустила метастази по всьому тілу України.

Режисер наполягає на тому, що дії людини говорять про неї більше, аніж гучні слова. І в цьому випадку особисто для нього російський гуморист Максим Галкін, який через свою антивоєнну позицію залишився без роботи і змушений був взагалі виїхати з країни-агресора — завжди буде ближче, аніж наш український Михайло Поплавський.

До того ж, дискредитація людей за національною ознакою у всьому світі визнана символом нацизму.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?