Після розпаду “НеАнгелів” шляхи Слави та Вікторії розійшлися: одна залишилася в Україні, інша виїхала

Гурт "НеАнгели" розпався ще у 2021 році. Учасниці дуету так сварилися одна з одною, що дійшло до рукоприкладства. Де перебувають нині Слава Камінська та Вікторія Сміюха?

Схоже, невдовзі можемо побачити возз’єднання скандального дуету “НеАнгели”, адже поодинці дівчата не спромоглися досягти більш-менш пристойних результатів. От тільки як співати разом, коли Слава й Вікторія перебувають у різних країнах?

Слава Камінська

Співачка з дітьми нині мешкає на дві країни – Нідерланди та Іспанія. Час від часу Слава радує шанувальників новими композиціями. Одна з них Slava Bogu навіть набрала 12 млн переглядів на Ютубі.

Де перебувають дівчата з гурту НеАнгели

Та частіше дівчина хизується гарними формами на пляжах, аніж перебуває у студіях звукозапису. До України Камінська категорично не збирається повертатися. Навпаки завела собі бойфренда, обличчя якого ретельно приховує від широкого загалу.

Зі своєю колишньою колегою по дуету Слава, схоже, давненько не спілкувалася. Дівчата наговорили у публічному просторі стільки нехорошого, що, здавалося, мали б ненавидіти одна одну до кінця життя.

Де перебувають дівчата з гурту НеАнгели

Та Камінська у грудні раптово привітала Віку з днем народженням, наголосивши, що всі колишні образи забуто. Невже це можна розцінювати як запрошення гастролювати разом європейськими теренами?

Віка Сміюха

Співачка запевняє, що весь час повномасштабного вторгнення перебуває в Україні. Мовляв, виїжджала лише раз, коли вивозила батьків із Харкова до Польщі. Їхній будинок повністю знищено ракетою.

Тим часом торік улітку блогер Богдан Беспалов натякнув, що Віку бачили на закритих російських тусовках. Мовляв, артистка намагається зробити кар’єру за порєбріком. Чи зголоситься Сміюха на відновлення “НеАнгелів” у старому складі, поки незрозуміло.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?