Віталіна Біблів насмішила соцмережі своїм виграшем в лотерею і назвала точну суму: “Пішла витрачати кошти”

Зірка українських серіалів Віталіна Біблів підняла своїм шанувальникам настрій історією про свій виграш в лотерею. Якою ж сумою одарувала акторку Доля? Читайте про це в матеріалі "Один Факт".

Акторка серіалу “Будиночок на щастя” Віталіна Біблів розповіла у соцмережах, як їй пощастило під час гастролей. Вона придбала на автозаправці Львова лотерейний квиток — щоб випробувати свою вдачу.

Українська акторка Віталіна Біблів виграла в лотерею 123 гривні: майже джек-пот
Українська акторка Віталіна Біблів виграла в лотерею 123 гривні: майже джек-пот

Сталось це після знайомства з поточним астрологічним прогнозом для Терезів. Акторка є яскравою представницею саме цього зодіакального сузір’я.

Сказали, що на цьому тижні Терезам пощастить — з посмішкою повідомила Віталіна Біблів.

Звісно, прогнози езотериків — річ гарна, але, як то кажуть в народі — довіряй або перевіряй. Саме це й вирішила зробити українська акторка театру і кіно. Під час робочої подорожі до славетного міста Львова вона навідалась до автомобільної заправки і придбала там квиток лотереї.

І виграла 123 гривні — повідомила Віталіна.

Власне, астрологи були правими. Щаслива акторка порадила представникам знаку Зодіаку Терези не втрачати свій шанс і теж спробувати свою вдачу в якійсь лотереї. Також Біблів побажала щастя й іншим зодіакальним знакам і додала:

Пішла витрачати кошти

Нагадаємо, що в минулому році Віталіна Біблів розповідала ще одну кумедну історію зі свого життя.

Виявляється, її ім’я родичі обирали всі разом по методу жеребкування. Серед імен, якими маленьку Віталіну могли назвати, були і такі як Ніна і Лариса.

Але врешті решт обрали для новонародженої дівчинки ім’я Віталіна, бо саме так звали дівчинку з дитячого садочку, в який ходив її рідний брат.

Віталіна Біблів обрала професію акторки завдяки щасливому випадку. В дитинстві майбутня зірка українського кіно взагалі навіть не мріяла про славу і всенародну любов.

Знайти себе в творчій професії Віталіні допомогли зовсім не батьки чи родичі. І навіть не друзі.

На правильний шлях дівчинку направила шкільна вчителька Інна Пушкарьова. Саме вона на День Вчителя доручила дев’ятикласниці Віталіні зіграти роль… Вєрки Сердючки.

На той час Віталіна Біблів була доволі невпевненою у власних силах. Та вчителька повірила в її талант і харизматичність. І її зусилля не пройшли дарма.

В 14 років Віталіна вже сяяла на шкільній сцені. Це й стало початком її творчої кар’єри.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?