“Куди ми припливли!”: Ксенія Мішина поїхала відпочивати до Таїланду і потрапила на острів свиней

Акторка з України Ксенія Мішина поїхала відпочивати до Таїланду. "Один Факт" розповість, кого вона там зустріла і чому місцеві мешканці викликали на її обличчі посмішку.

Українська акторка Ксенія Мішина відправилась на відпочинок у теплі краї. В якості локації вона обрала екзотичний Таїланд.

В супроводі свого неповнолітнього сина Ксенія розважає себе різноманітними активними заняттями. Наприклад, вона вирішила здійснити цікаву подорож на незвичний острів, де її зустріли місцеві мешканці. І це були не папуаси з бабуїнами, а звичайні дикі поросятка разом із мамою.

 

Ксенія Мішина побувала на острові свиней у Таїланді
Ксенія Мішина побувала на острові свиней у Таїланді

Місцевість, куди приїхала на екскурсію Ксенія Мішина, називається островом свиней. Українська акторка разом із сином дісталась сюди на невеличкому човнику і була приємно здивована, коли їй на зустріч вибігла ціла зграя чорних свиней. Від побачених тваринок Ксенія була просто у захваті:

Боже, куди ми припливли — прокоментувала вона побачену картину. — Це хто тут такий? Бусічки мої хороші.

Зірці та її супровіднику дозволили погладити поросяток, які ніби хвостики чимчикували за великою свинею-мамою. Свині були дуже доброзичливими із гостями цього острова, і в прямому сенсі цього слова — самі йшли, щоб їх погладили.

На одній із світлин, зроблених Ксенією на острові пігів — велика мама-свиня годує маленьких поросяток грудьми. Ця мила картина нагадала акторці той період, коли вона тільки-но народила свого сина:

Відразу згадала себе в +32 кг після народження сина – пожартувала зірка українських серіалів.

Під час відпочинку в Таїланді Ксенія Мішина також розкритикувала велику вартість деяких місцевих послуг.

Наприклад, перебування на приватному пляжі тут коштує для дорослої людини 5500 гривень за день. З дитини беруть трохи менше: 3000 гривень.

В той же час Мішина зазначила, що вартість продуктів харчування у місцевих супермаркетах помітно нижче, аніж в Україні.

 

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?