“Куди ми припливли!”: Ксенія Мішина поїхала відпочивати до Таїланду і потрапила на острів свиней

Акторка з України Ксенія Мішина поїхала відпочивати до Таїланду. "Один Факт" розповість, кого вона там зустріла і чому місцеві мешканці викликали на її обличчі посмішку.

Українська акторка Ксенія Мішина відправилась на відпочинок у теплі краї. В якості локації вона обрала екзотичний Таїланд.

В супроводі свого неповнолітнього сина Ксенія розважає себе різноманітними активними заняттями. Наприклад, вона вирішила здійснити цікаву подорож на незвичний острів, де її зустріли місцеві мешканці. І це були не папуаси з бабуїнами, а звичайні дикі поросятка разом із мамою.

 

Ксенія Мішина побувала на острові свиней у Таїланді
Ксенія Мішина побувала на острові свиней у Таїланді

Місцевість, куди приїхала на екскурсію Ксенія Мішина, називається островом свиней. Українська акторка разом із сином дісталась сюди на невеличкому човнику і була приємно здивована, коли їй на зустріч вибігла ціла зграя чорних свиней. Від побачених тваринок Ксенія була просто у захваті:

Боже, куди ми припливли — прокоментувала вона побачену картину. — Це хто тут такий? Бусічки мої хороші.

Зірці та її супровіднику дозволили погладити поросяток, які ніби хвостики чимчикували за великою свинею-мамою. Свині були дуже доброзичливими із гостями цього острова, і в прямому сенсі цього слова — самі йшли, щоб їх погладили.

На одній із світлин, зроблених Ксенією на острові пігів — велика мама-свиня годує маленьких поросяток грудьми. Ця мила картина нагадала акторці той період, коли вона тільки-но народила свого сина:

Відразу згадала себе в +32 кг після народження сина – пожартувала зірка українських серіалів.

Під час відпочинку в Таїланді Ксенія Мішина також розкритикувала велику вартість деяких місцевих послуг.

Наприклад, перебування на приватному пляжі тут коштує для дорослої людини 5500 гривень за день. З дитини беруть трохи менше: 3000 гривень.

В той же час Мішина зазначила, що вартість продуктів харчування у місцевих супермаркетах помітно нижче, аніж в Україні.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?