49-річна Lama показала коханого, який на 18 років молодший. Як познайомилися: “Він прийшов на аромат”

Співачка Lama вже 8-ий рік закохана. Її обранець на 18 років молодший, але це не заважає їм жити в любові та злагоді посеред лісу разом із собаками. Як відбулося знайомство пари?

Наталя Дзеньків дала розгорнуте інтерв’ю Viva. Звісно, торкнулися й теми кохання. Lama розповіла, як вони з Романом познайомилися. Це сталося 2016 року під час відпочинку на морі на Херсонщині.

Lama на 18 років старша за свого обранця

Лама сиділа на узбережжі й пила каву з горіхом та ваніллю. Роман перебував неподалік і заговорив до неї. Отак ароматний напій звів їх назавжди. Обом відразу здалося, що вони знайомі багато років, настільки легко знаходилися теми для обговорення:

“З того часу ми жодного разу не розлучалися”.

Спочатку Роман не впізнав відому співачку. Лише на 3-ій день почув це від друзів. Та вже встиг закохатися. Молодик на 18 років молодший за знаменитість. Проте Ламі він видався дуже зрілим.

Lama на 18 років старша за свого обранця

Надалі розчарування не виникло. Рома виявився гарним сім’янином, до того ж красенем, який нагадує жінці янгола. Обом байдуже до великої різниці у віці, адже ментально вони рівні. Між ними існують гармонія та збалансованість. Просто зустрілися дві половинки одного цілого, створивши тандем. З них вийшла ідеальна сім’я.

Роман підтримав ідею Наталі перебратися жити за місто, де тиша й багато лісової зелені. Вранці у них відбувається кавовий ритуал. Ввечері разом дивляться фільми або читають книги. Обоє обожнюють відзначати Різдво та Новий рік.

Lama на 18 років старша за свого обранця

У обох раніше були собаки. Тепер вони стали неначе їхніми спільними дітьми. У великому місті Lama відчувала дискомфорт, а в передмісті знайшла повну ідилію, гуляючи з чоловіком та собаками на свіжому повітрі.

Роман узяв на себе вирішення всіх побутових та фінансових проблем. Спільного бюджету пара не має. Кожен купує те, що вважає за потрібне. Кохання з Романом Лама вважає “найвищою духовною насолодою”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?