Білявка без пафосу: як виглядає у реальному житті Махідевран Султан з “Величного століття” (ФОТО)

Махідевран Султан за сюжетом серіалу "Величне Століття" – головна наложниця султана Сулеймана. "Один Факт" покаже, як насправді виглядає акторка, що зіграла Махідевран у серіалі "Величне Століття".

Нур Феттахоглу — акторка німецько-турецького походження, яка блискуче зіграла роль наложниці турецького султана Сулеймана Пишного — Махідевран Султан в серіалі “Величне Століття”.

Акторка народилась в 1980 році в місті Дуйсбург (Німеччина). Окрім неї в родині виховувались ще п’ятеро дітей. Після школи Нур відправилась навчатись до Стамбулу і там закінчила ліцей Бешикташ. Також дівчина навчалась на факультеті дизайну одягу в стамбульському Університеті Халич.

До отримання ролі Махідевран Султан в серіалі “Величне Століття” Нур встигла попрацювати у банку, а також вела телевізійну рубрику “Новини біржі”.

Махідевран Султан, яку яскраво втілила на екрані Нур Феттахоглу – рудоволоса і струнка красуня з блакитними очима. Вона була однією з 17-ти наложниць Сулеймана Пишного і, за однією з історичних версій – мала черкеське походження. Також існують й інші версії про албанське, чорногорське або абхазьке походження Махідевран.

Махідевран була матір’ю для декількох шехзаде, серед яких був і Мустафа, а також – Абдулла, який вмер ще малою дитиною. Імовірно, ще одним сином Махідевран був Ахмед. Також історики стверджують що в наложниці Сулеймана Пишного була донька на ім’я Разіє-султан.

А ось як виглядає сама акторка Нур Феттахоглу, що зіграла Махідевран у популярному серіалі? Ви здивуєтесь, але вона — зовсім не рудоволоса і вогняна красуня… а — звичайна білявка без усілякого зайвого хисту і пафосу. Дивіться у фотодобірці від “Один Факт”, як виглядає акторка та її героїня. Ну що, є різниця?

Махідевран Султан і акторка Нур Феттахоглу, яка зіграла цю роль
Махідевран Султан і акторка Нур Феттахоглу, яка зіграла цю роль
Як в реальному житті виглядає акторка, що зіграла Махідевран Султан у Величному столітті
Як в реальному житті виглядає акторка, що зіграла Махідевран Султан у Величному столітті

До речі, в реальному житті Махідевран Султан вмерла вже після Султана Сулеймана, його головної наложниці Хюррем і всіх їх дітей.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?