Білявка без пафосу: як виглядає у реальному житті Махідевран Султан з “Величного століття” (ФОТО)

Махідевран Султан за сюжетом серіалу "Величне Століття" – головна наложниця султана Сулеймана. "Один Факт" покаже, як насправді виглядає акторка, що зіграла Махідевран у серіалі "Величне Століття".

Нур Феттахоглу — акторка німецько-турецького походження, яка блискуче зіграла роль наложниці турецького султана Сулеймана Пишного — Махідевран Султан в серіалі “Величне Століття”.

Акторка народилась в 1980 році в місті Дуйсбург (Німеччина). Окрім неї в родині виховувались ще п’ятеро дітей. Після школи Нур відправилась навчатись до Стамбулу і там закінчила ліцей Бешикташ. Також дівчина навчалась на факультеті дизайну одягу в стамбульському Університеті Халич.

До отримання ролі Махідевран Султан в серіалі “Величне Століття” Нур встигла попрацювати у банку, а також вела телевізійну рубрику “Новини біржі”.

Махідевран Султан, яку яскраво втілила на екрані Нур Феттахоглу – рудоволоса і струнка красуня з блакитними очима. Вона була однією з 17-ти наложниць Сулеймана Пишного і, за однією з історичних версій – мала черкеське походження. Також існують й інші версії про албанське, чорногорське або абхазьке походження Махідевран.

Махідевран була матір’ю для декількох шехзаде, серед яких був і Мустафа, а також – Абдулла, який вмер ще малою дитиною. Імовірно, ще одним сином Махідевран був Ахмед. Також історики стверджують що в наложниці Сулеймана Пишного була донька на ім’я Разіє-султан.

А ось як виглядає сама акторка Нур Феттахоглу, що зіграла Махідевран у популярному серіалі? Ви здивуєтесь, але вона — зовсім не рудоволоса і вогняна красуня… а — звичайна білявка без усілякого зайвого хисту і пафосу. Дивіться у фотодобірці від “Один Факт”, як виглядає акторка та її героїня. Ну що, є різниця?

Махідевран Султан і акторка Нур Феттахоглу, яка зіграла цю роль
Махідевран Султан і акторка Нур Феттахоглу, яка зіграла цю роль
Як в реальному житті виглядає акторка, що зіграла Махідевран Султан у Величному столітті
Як в реальному житті виглядає акторка, що зіграла Махідевран Султан у Величному столітті

До речі, в реальному житті Махідевран Султан вмерла вже після Султана Сулеймана, його головної наложниці Хюррем і всіх їх дітей.

 

Нові статті

Схожі статті

Кава – це ягода та ще 9 цікавих фактів про запашний напій, який так любив композитор Людвиг ван Бетховен

Кава — популярний і запашний напій, який користується попитом у всьому світі. "Один Факт" зібрав для вас 10 цікавих фактів про каву, з якої починається ранок в багатьох українських родинах.

“Мій краш”: Маша Єфросиніна здивувала зізнанням на концерті Клавдії Петрівни – він молодший на 12 років

Українська ведуча Марія Єфросиніна завітала на дебютний концерт співачки Klavdia Petrivna до київського Палацу спорту. Жінка прийшла туди разом із сином та здивувала публіку відвертим зізнанням.

“Люблю тата”: 39-річний Козловський замилував світлиною маленьких ніжок сина із зізнанням на шкарпетках

Віталій Козловський нещодавно приміряв новий статус – татуся. Відтепер в його Instagram можна побачити багато дитячого контенту. Наприклад, в одній із останніх Stories артист показав… солодкі нозі.

В ній навіть ложка стоятиме: як приготувати найгустішу томатну пасту вдома без консервантів – простий рецепт

Якщо ви хочете закрити на зиму густу томатну пасту без консервантів та хімічних добавок – цей рецепт стане вам у нагоді. Додайте його у свою кулінарну скарбничку та готуйте смачну заготовку на зиму.