Три спроби Катерини Бужинської здобути жіноче щастя: з продюсером та хірургом не вийшло, лише з бізнесменом

Це зараз Катерина Бужинська має щасливу родину – чоловіка та дітей-близняток. А замолоду співачці довелося чимало пролити сліз із продюсером-тираном та лікарем-невдахою.

На сцені Катерина Бужинська завжди усміхнена й виглядає найщасливішою жінкою на світі. Натомість минуле артистки було далеко не райдужним. Пригадуючи юність і те, що довелося пережити, зірка не може стримати сліз.

Її першим чоловіком став Юрій Квеленков. Продюсер запримітив 14-літню талановиту юнку на пісенному конкурсі. Йому на той момент було вже 34 роки. Вони почали співпрацювати, а коли Катрусі минуло 19 років, одружилися.

Три шлюби Катерини Бужинської

За рік співачка виконала пісню “Лед” і стала мегазіркою. Довгий час Бужинська й словом не прохопилася про тиранію власного чоловіка. Юрій забороняв дружині вдягати короткі спідниці. Коли йшов із дому, закривав її на ключ.

Юнка не знала інших чоловіків, то попервах вважала, що так і має бути в родині. Коли співачка завагітніла, Юрій безапеляційно відмовився від дитини. Взяв за руку й силоміць відвів на аборт.

Три шлюби Катерини Бужинської

Лікарка стала вмовляти Катрю не робити цього. Вона й сама плакала та казала, що не хоче позбуватися дитинки. Але сили наполягти на своєму тоді не знайшла. Тим часом Квеленков зовсім знахабнів. Міг ударити дружину чи принизити в оточенні інших людей.

Цей жах тривав довгих 8 років, а потім Бужинська вирішила втекти в монастир. Та монахинею їй не судилося стати. Вона зустріла пластичного хірурга, вийшла заміж за Володимира Ростунова й народила доньку Альону.

Три шлюби Катерини Бужинської

Заради співачки Володя покинув сім’ю, то побудувати щастя на нещасті іншої жінки не вдалося. Чоловік сам накивав п’ятами й навіть відмовився від батьківських прав на донечку.

Справжнє сімейне щастя Катерина зустріла лише з третьої спроби. Вийшла заміж за болгарського бізнесмена Дімітара. У подружжя народилися двійнятка, яких назвали на честь мами та тата.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?