Павлік, Потап і Могилевська: ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує. Дюймовочки і велетні українського шоу-бізу

Багато українських знаменитостей виглядають не на свій зріст – це залежить і від роботи стилістів, і від ракурсу камери, і від параметрів фігури. Далі ми наведемо 10 зірок, чий зріст вас здивує.

Вікторія Булітко

Відкриває наш “топ” справжня дюймовочка – гумористка та віднедавна співачка Вікторія Булітко, що має зріст всього у 154 сантиметри. Ставиться вона до цієї особливості з гумором, і навряд чи комплексує.

Христина Соловій

Співачка з неймовірним голосом, якій приписують роман із митцем Сергієм Жаданом, всього на 1 сантиметр вище за зірку на попередній “Сходинці”.

Наталя Могилевська

Важко повірити, але зріст Наталі Могилевської становить усього 162 сантиметри.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Наталя Могилевська
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Наталя Могилевська

Віктор Павлік

Народний артист всього на сантиметр вищий за свою колегу Наталю Могилевську – 163 см. Відомо, що ще у школі співак комплексував через низький зріст, проте з часом почав мріяти зустріти високу дівчину, щоб мати змогу “пробігти між її ніг”. Про це співак розповів у шоу “Світське життя”, даючи інтерв’ю вищій за нього на голову Катерині Осадчій.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Віктор Павлік
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Віктор Павлік

Монатік

Співак зростом у 164 сантиметри майже не приховував цього – стилісти одягали його у мішкуватий одяг і великі капелюхи, на фоні яких Дмитро Монатік здавався ще нижчим. Проте, це не завадило чоловікові побудувати успішну кар’єру.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Монатік
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Монатік

Алла Костромічова

Супермодель, очевидно, дуже висока – 179 сантиметрів. Проте завдяки своїм параметрам та правильно підібраному одягу вона виглядає ще вищою. Ми впевнені, що багато глядачок “Супермоделі по-українськи” думали, що строга Алла зростом мінімум у 185 см.

Полякова, Єфросиніна і Нікітюк

Співачка та дві ведучі – справжні довгоногі теледіви. Вони всі мають 180 сантиметрів зросту, а Оля Полякова рекордну довжину ніг – 126 см.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Полякова, Єфросиніна та Нікітюк
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Полякова, Єфросиніна та Нікітюк

Потап

Завершує наш топ справжній велетень – Олексій Потапенко зростом у 195 сантиметрів. Але дуже ймовірно, що скоро йому доведеться посунутися – адже його син Андрій вже в 15 років стрімко наздоганяє зіркового татка.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Потап
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Потап

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?