Камалія, Ассія Ахат, Оля Полякова і ще парочка: українські зірки, яким пощастило вийти заміж за мільйонерів

Деяким українським артисткам пощастило вийти заміж за дуже багатих чоловіків. Як почуваються зірки, коли поряд у ліжку сопе мільйонер або навіть мільярдер.

Камалія

Напевно, Камалії пощастило більше за інших українських красунь. Адже вона у 2003 році вийшла заміж не за мільйонера, а за цілого мільярдера. Два десятиліття поспіль минули в щасливих розкошах.

Зірки виходять заміж за мільйонерів

За 10 років спільного життя родина поповнилася близнятками Арабеллою та Мірабеллою. А на початку 2023-го зірка раптово сповістила про розлучення з багатієм. Це дивно, адже після цього Мохаммад Захур з’явився у кліпі співачки, а у квітні привітав із днем народження й запросив у ресторан.

Ассія Ахат

Ігор Баленко, за якого скрипалька вийшла заміж 2000 року, не такий заможний, як Захур, але були часи, коли статки власника “Фуршету” оцінювали в пів мільярда гривень. Він входив у сотню найзаможніших людей України. Чоловік на 7 років старший від дружини.

Зірки виходять заміж за мільйонерів

Попервах багатій вкладав гроші у творчість дружини. Та коли не побачив віддачі, махнув на все рукою – мовляв, це не бізнес, заробляй сама. Тож довелося артистці вкладатися у знімання кліпів самотужки.

Оля Полякова

З Вадимом Буряковським співачка познайомилася, коли виступала у нього на дні народження. Чоловік хоч і був одруженим, та невдовзі покинув жінку заради артистки. Мільйонер чимало грошей вклав у розкрутку коханої.

Зірки виходять заміж за мільйонерів

Під час кризи 2008 року бізнес чоловіка зазнав шалених збитків. Натомість Оля вже стала непогано заробляти, тож якийсь час утримувала родину.

Віра Брежнєва

На момент знайомства мільйонер з Дніпра Михайло Кіперман, причетний до “Укрнафти”, був одружений. Та заради віагрянки покинув сім’ю. Вони побралися 2006 року. За 3 роки родина поповнилася донечкою Сарою.

Зірки виходять заміж за мільйонерів

Дитині було всього 3 роки, коли Брежнєва розлучилася з чоловіком. Подейкують, що він приревнував благовірну до Костянтина Меладзе, та й не дуже хотів вкладатися у співочу кар’єру Віри. Тож стосунки й розладилися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?