Чоловік, який подарував кохання, материнство і спокій: Наталія Могилевська розповіла про свого обранця

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла суспільству про чоловіка, який зробив її щасливою. Подробиці історії кохання довжиною в 20 років читайте на сайті "Один Факт".

Наталія Могилевська — відома в Україні співачка, яка нещодавно розповіла про своє жіноче щастя. Вона стала мамою для двох дівчаток, що залишились без батьків і… зустріла кохання всього свого життя.

Співачка Наталія Могилевська розповіла про коханого
Співачка Наталія Могилевська розповіла про коханого

Артистка повідомила, що її обранця звуть Валентином і з ним вона знайома понад 20 років. За словами Наталії, в її обранця — схожий з нею темперамент і саме тому вони і зійшлися одне з одним.

Могилевська розповіла, що раніше усвідомлено була самотньою через те, що в її характері превалювали чоловічі риси характеру. Співачка дала сама собі обіцянку: не будувати серйозних стосунків із чоловіками, допоки не зможе стати гарною дружиною. Адже тільки справжнім і гарним жінкам достаються справжні чоловіки.

 

Я дуже довго була самотньою — зізнавалась Наталія в інтерв’ю Григорію Решетнику.

 

Вже під час війни сама Доля познайомила її з чоловіком – таким же божевільним, як і вона сама. Саме він став для неї опорою і підтримкою, їздив разом із виконавицею по гарячих точках.

Співачка також розповіла, що доволі тривалий час їй довелось працювати над своєю жіночністю, адже в більш молоді годи в неї чоловічі якості превалювали над жіночими. Саме це, на думку виконавиці пісні “Давай зустрінемо Різдво вдома” заважало їй побудувати гарні і гармонійні відносини з протилежною статтю.

Зараз Наталія Могилевська навчилась жіночим якостям і вдома, разом зі своїм чоловіком і донечками – вона завжди стримана і спокійна.

 

А ще співачка розкрила таємницю про те, що зі своїм коханим вона знайома понад 20 років. Її обранець — вольовий та сильний чоловік. Але в нього — доволі жорстка позиція щодо того, як повинна поводитися жінка, якими властивостями характеру вона повинна володіти.

Він проявляв до неї знаки уваги і раніше, намагався побудувати якісь стосунки. Але через те, що Наталія була заточена на кар’єру — в них нічого не виходило.

 

Зараз їх родина — діже щаслива. Коханий підтримав співачку у її бажанні вдочерити дівчаток-сиріт і допоміг у вирішенні цього питання

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?