Третій — не зайвий: Ольга Сумська розповіла, чому наважилася зійтися з коханцем і як відреагував чоловік

Ольга Сумська та Віталій Борисюк – міцне зіркове подружжя. Проте мало хто знав, що вони були коханцями, адже на момент зустрічі з Віталієм Ольга була заміжня. Детальніше про це читайте далі у статті.

Відомо, що першим чоловіком Ольги Сумської був актор Євген Паперний. Жінка вийшла за нього заміж попри застереження батьків, навіть після слів матері Сумської, що Євген – ловелас. Жінка впевнена, що Паперний не був вірним у шлюбі, але і Ольга не безгрішна. Так, стосунки зі своїм майбутнім чоловіком – Віталієм Борисюком, – вона розпочала, будучи заміжньою за Євгеном Паперним і маючи від нього доньку.

Цікаво, що сам “ловелас” Євген Паперний стверджував, що Ольга Сумьська – єдина жінка, яку він не зраджував. А що про це думаєте ви?

Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік. "Трикутник" Паперний, Сумська і Борисюк
Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік. “Трикутник” Паперний, Сумська і Борисюк

Ольга Сумська зізналася, що зраджувала Паперного з Борисюком прямо в того під носом. Один з таких моментів навіть був сфотографований – на знімку Ольга цілується з Віталієм буквально за спиною в тодішнього чоловіка.

Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік
Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік

В момент чергової сварки з Євгеном зірка зізналася, що має коханця, а чоловік дав дружині тумака – на цій ноті й закінчився їх шлюб. Після цього Ольга Сумська також заявляла, що Євген Паперний піднімав на неї руку і до весіля – особливо після “чарочки”. Проте, зараз артисти втрьох мають доволі дружні стосунки – напевно, вони владнали конфлікти і Паперний навіть запросив Сумську і Борисюка грати до себе в театр.

Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік
Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік

Також відомо про таку ситуацію: після однієї з таємних зустрічей Ольга Сумська попросила в Борисюка його фото, яке побачила в альбомі, і заховала у себе в сумочці. Через деякий час вона забула про фотокартку, та Євген Паперний знайшов її в сумці коханої, та здогадався про все. Були випадки, коли тоді ще чоловік Сумської погрожував коханцю та, можливо, Паперний з Борисюком навіть билися – ми про це дізнаємося лише з розповідей самих артистів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?