Третій — не зайвий: Ольга Сумська розповіла, чому наважилася зійтися з коханцем і як відреагував чоловік

Ольга Сумська та Віталій Борисюк – міцне зіркове подружжя. Проте мало хто знав, що вони були коханцями, адже на момент зустрічі з Віталієм Ольга була заміжня. Детальніше про це читайте далі у статті.

Відомо, що першим чоловіком Ольги Сумської був актор Євген Паперний. Жінка вийшла за нього заміж попри застереження батьків, навіть після слів матері Сумської, що Євген – ловелас. Жінка впевнена, що Паперний не був вірним у шлюбі, але і Ольга не безгрішна. Так, стосунки зі своїм майбутнім чоловіком – Віталієм Борисюком, – вона розпочала, будучи заміжньою за Євгеном Паперним і маючи від нього доньку.

Цікаво, що сам “ловелас” Євген Паперний стверджував, що Ольга Сумьська – єдина жінка, яку він не зраджував. А що про це думаєте ви?

Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік. "Трикутник" Паперний, Сумська і Борисюк
Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік. “Трикутник” Паперний, Сумська і Борисюк

Ольга Сумська зізналася, що зраджувала Паперного з Борисюком прямо в того під носом. Один з таких моментів навіть був сфотографований – на знімку Ольга цілується з Віталієм буквально за спиною в тодішнього чоловіка.

Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік
Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік

В момент чергової сварки з Євгеном зірка зізналася, що має коханця, а чоловік дав дружині тумака – на цій ноті й закінчився їх шлюб. Після цього Ольга Сумська також заявляла, що Євген Паперний піднімав на неї руку і до весіля – особливо після “чарочки”. Проте, зараз артисти втрьох мають доволі дружні стосунки – напевно, вони владнали конфлікти і Паперний навіть запросив Сумську і Борисюка грати до себе в театр.

Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік
Як Ольга Сумська зійшлася з коханцем і як відреагував її чоловік

Також відомо про таку ситуацію: після однієї з таємних зустрічей Ольга Сумська попросила в Борисюка його фото, яке побачила в альбомі, і заховала у себе в сумочці. Через деякий час вона забула про фотокартку, та Євген Паперний знайшов її в сумці коханої, та здогадався про все. Були випадки, коли тоді ще чоловік Сумської погрожував коханцю та, можливо, Паперний з Борисюком навіть билися – ми про це дізнаємося лише з розповідей самих артистів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.