“У житті буває все!”: Модель Лілія Реус вперше розповіла про розрив стосунків з Муратом Налчаджиоглу

Друга колишня бізнесмена Мурата Налчаджиоглу вперше висловилась про своє розлучення. Що сказала жінка шанувальникам і як взагалі Лілія Реус ставиться до особистих змін – читайте на сайті "Один Факт".

Лілія Реус вперше прокоментувала своє розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який раніше був одружений на співачці Ані Лорак. Тепер вже колишня колишнього поспілкувалась із шанувальниками в соцмережі Instagram і відповіла на їх коментарі.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу

Одна з підпис ниць зірки під останньою публікацією написала, що їй дуже шкода, що візажистка розлучилась зі своїм обранцем. В свою чергу Лілія Реус висловилась наступним чином:

У житті буває все.

Це був перший раз, коли візажистка прокоментувала своє розлучення. Раніше Лілія лише робила натяки на те, що в їх стосунках виникли певні негаразди, через які врешті решт і відбулося розставання.

Нагадаємо, що Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу побралися в червні 2023 року. На той момент бізнесмену було 45 років, а його коханій – 26 років. Українська візажистка Лілія Реус стала другою дружиною Налчаджиоглу. Закохані почали зустрічатись невдовзі після розлучення бізнесмена зі своєю першою дружиною Ані Лорак, яка народила йому доньку Софію.

Церемонія весілля проходила під відкритим небом, а світлини з неї потрапили до соцмереж. Тоді територію навколо закладу прикрасили білими розами.

Сам Мурат Налчаджиоглу має громадянство Туреччини, але після розлучення з Ані Лорак він вирішив залишитись в Україні. Що стосується Лілії Реус, то в неї також є донька від попереднього шлюбу. Вона брала її часто до спільних родинних подорожей разом із Софією – донькою Мурата Налчаджиоглу.

Про розлад в стосунках між Реус та Налчаджиоглу прихильники здогадались, пильнуючи за їх соцмережами. Коли закохані відписались одне від одного — одразу пішли чутки про їх розлучення. Згодом їх підтвердив Мурат Налчаджиоглу, а ось тепер — і його колишня, Лілія Реус.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?