Христина Горняк дала шанс Володимиру Остапчуку уникнути суду: готова до переговорів за будинок

У 2022 році Володимир Остапчук із другою дружиною Христиною Горняк мріяли влаштувати новосілля у щойно збудованому будинку. Тепер чоловік завів туди нову дівчину.

Оскільки нерухомість було збудовано у законному шлюбі з Христиною Горняк, яка взяла прізвище чоловіка, будинок після розлучення начебто треба було б поділити навпіл. Натомість колишня переконує, що Володимир Остапчук не йде на жодні перемовини з цього приводу.

Христина Горняк сподівається поділити спільний з Володимиром Остапчуком будинок

Шоумен частенько навідується до 2-поверхової хатинки з новою пасією Катериною Полтавською. Щоправда, добудувати дім поки що руки не дійшли, хоча зовні будівля видається вже завершеною.

Довкола земельної ділянки встановлено огорожу й навіть висаджено декоративні дерева. Звісно, підписники Інстаграм-сторінки Володі частенько цікавляться у нього, що вони з Христею збираються робити зі спільним будинком. Та ведучий зазвичай з цього приводу відмовчується.

Христина Горняк сподівається поділити спільний з Володимиром Остапчуком будинок

А от Горняк виявилася більш балакучою. Вона час від часу сповіщає в мережі, що хоче влаштувати розподіл майна без звернення до суду. Схоже, справа так і не зрушила з мертвої точки. Свіжа відповідь нотаріуски в Інстаграм-сторіз:

“Поки ніяких змін на цю тему. Час покаже, що буде і як. Все ще чекаю на діалог з колишнім чоловіком. Дуже не хочеться війни і “дєльожки” через суд”.

Влітку минулого року Христина відзначала:

“На поділ майна подружжя я не подавала, бо думала, що буде все по закону і без суду”.

Допоки Христина чекає на половину вартості маєтку, її наступниця Катря вже планує зробити перепланування оселі, згідно з власними уподобаннями. Щоб прокоментувати подібне нахабство, у Горняк забракло слів. Одне нотаріуска зрозуміла чітко:

“Я бачу, що просто не буде з цим питанням”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?