Навіщо їм стільки дітей? Решетнік, Хмара і Тополя розповіли про народження в родинах третього нащадка

Деякі родини вважають, що шлюб буде набагато міцнішим, якщо вдома чутиметься дитячий сміх безперервно. От і, маючи двох дітей, поповнюють сім'ї ще й третіми нащадками.

Євген Хмара

Піаніст-віртуоз, що вразив українців своєю виконавчою майстерністю на “Х-факторі”, вирішив стати багатодітним батьком. Разом із дружиною Дашею, яка виступає під псевдонімом ODARA, маючи 5-річного Миколку та 3-річну Вірочку, народили ще й Михайлика.

Зіркові родини наважилися на третю дитину

Найменшому нащадку трішки більше як рік. У зв’язку зі збільшенням родини постало питання про розширення житлових квадратів. Тож замість квартири, в якій мешкають нині, планують зведення ще й власного будинку. Глава родини вже чудово уявляє, як має виглядати будинок його мрії.

Світлана Тарабарова

З чоловіком Олексієм руда співачка живе 7 років поспіль. За цей час до 5-річного Іванка та 3-річної Марійки додалася ще одна донечка, яку назвали Поліною. Нині малечі вже 8 місяців. Вона вже опанувала слово “мама” і зробила перші кроки.

Зіркові родини наважилися на третю дитину

А під час вбирання новорічної ялинки старшими дітьми немовля намагалося опанувати драбину. Тарабарова зазнала чимало хейту з приводу народження третьої дитинки. Навіть коли поскаржилася, що нині у родини немає чим виплачувати кредит за великий будинок, отримала зауваження, що не треба було народжувати.

Григорій Решетник

У ведучого шоу “Холостяк” із дружиною Христиною троє синів. Маючи 10-річного Іванка, 6-річного Дмитрика й 2-річного Сашка, подружжя дуже мріє про донечку. Та поки доводиться розважати хлопчиків. Звісно, татусь придумує для малечі відповідні розваги.

Зіркові родини наважилися на третю дитину

Так, нещодавно влаштував похід на Хрещатик для перегляду параду розбитої російської військової техніки. Відвідини вирішили сумістити з поїздкою на метро, якого діти Решетника до цього ніколи не відвідували. Важко сказати, що вразило синів більше – понівечені танки та БТРи чи катання на ескалаторі та підземному потязі.

Олена Тополя

У подружжя Тараса та Олени Тополь зростає троє дітлахів. Планували артисти тільки Ромчика. Двоє інших – Маркусь та Марійка – з’явилися не заплановано. Співачка запевняє: більше з чоловіком поповнення в родині не планують. Натомість якщо завагітніє знову, жінка позбавлятися дитинки не буде. Тож із часом Тополь може стати ще більше.

Зіркові родини наважилися на третю дитину

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?