Тіна Кароль показала складну асану з йоги: ніхто і не помітив, що вона без макіяжу та перуки (ФОТО)

Тіна Кароль — всесторонньо розвинена особистість. Вона і пісні співає, і спортом займається. "Один Факт" покаже вам, як співачка вміє займатись йогою і виконувати навіть самі складні асани.

Тіна Кароль дивує українське суспільство не лише своїм чарівним співом, але й спортивними досягненнями. Іноді співачка займається доволі екстремальними видами спорту (наприклад, стоїть на цвяхах), так і більш заспокійливими (йога). Іноді Тіна стрибає на скакалці, іншим разом – танцює на стільцях, а потім — обирає для себе ролики.
Неймовірна розтяжка — справжня родзинка від Тіни Кароль, яку вона демонструє під час виконання надскладних вправ з йоги. Нещодавно співачка вирішила продемонструвати надскладну асану.

Вдягшись у спортивне вбрання, Тіна продемонструвала суспільству, як вона стоїть на одних лише руках, задерши одну ногу вбік, а іншу – піднявши догори та зігнувши її в коліні.

Зайнятись вправами з йоги Тіна Кароль вирішила рано вранці. В якості локації вона обрала для себе панорамне віконце, з якого відкриваються види на вранішнє місто, і через яке пробиваються яскраві сонячні промені.

 

Тіна Кароль показала надскладне виконання асани з йоги
Тіна Кароль показала надскладне виконання асани з йоги

Йога – заняття, якому Тіна Кароль приділяє багато уваги вже чимало років. На світлині, яку вона виклала нещодавно, присутня не тільки сама співачка, а й її тренерка – Ірина Ковальчук. Судячи з виразу обличчя Ірини, яке помітно в нижньому правому куті – вона дуже здивована тим, що творить Тіна Кароль. Звісно, в приємному сенсі цього слова.

Виконавиця склалась у надскладну асану, простягнула руки для обіймів та запропонувала тим, хто знаходився по той бік екрану:

Іди обніматись!

Раніше Тіна Кароль демонструвала й інші асани зі своїх занять, а ще – демонструвала, як запускає свій організм зранку за допомогою управ з йоги.

Здоровий спосіб життя, вочевидь — один із засобів, який допомагає Тіні Кароль завжди залишатись у формі і мати гарну зовнішність.

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.