Кожна нова молодша за попередницю: колишній Лорак Мурат Налчаджиоглу вдруге розлучився і вже закоханий знову

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, всім знайомий як ексчоловік співачки Ані Лорак, нещодавно здивував усіх шанувальниць, виклавши відеоісторію у мережі Instagram з новою пасією Анастасією Фоксі.

Дівчина модель, вона сміливо заявляє у соцмережах про свої стосунки з Муратом. Постить відео зі спільного відпочинку з бізнесменом та його донькою у Туреччині. Також всім хейтерам дає відпір, демонструючи свої жіночні форми, просить всіх, кому вона не подобається не заходити на її сторінку та не слідкувати за нею.

Чи надовго ці стосунки, адже слідкуючи за особистим життям Мурата можна зробити висновок, що чоловік цінувач багатьох жінок та не може відмовитися від їхньої уваги.

Жінки Мурата Налчаджиоглу

Перша дружина чоловіка – Ані Лорак, з якою турецький бізнесмен одружився в серпні 2009 року, а вже влітку 2011 в них народилася донька Софія, прожили у спільному шлюбі майже 10 років.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Їхні стосунки неодноразово піддавалися випробуванням. На початку успішному турецькому бізнесмену довелося залишити свою домівку та переїхати заради коханої до іншої країни. Потім подружжя відчули розлуку, зв’язану з подіями у 2014 році. Коли співачка Ані Лорак віддала перевагу країні агресору та пізнавши від шанувальників зневагу на рідній Україні, вона досі коментує “що це був проплачений заколот” коли її концерти зривали. Але факт є фактом. Вона не могла продовжувати в той момент свою кар’єру в Україні. Недовго думаючи, втекла до РФ, де стала досить успішною артисткою. Співачка себе виправдовує тим, що вона вільна та незалежна, має право сама вирішувати де та якою мовою їй співати.

Вже на початку 2019 року зіркова пара розлучилася. До цього Мурата неодноразово бачили у компанії різних красунь. Для ексдружини розлучення далося нелегко, про це змогла поділитися співачка лише через деякий час. А саме про неодноразові зради чоловіка та безліч його пасій, які випливали в мережі, вона поділилася подробицями в ефірі російської програми “Доля людини”. За словами Кароліни поки вона будувала кар’єру у Росії чоловік непогано розважався з дівчатами в Україні. Сам турецький бізнесмен за її словами постійно виправдовувався та придумував безглузді відмазки.

Яна Біляєва
Яна Біляєва

Ще під час шлюбу його помітили в обіймах з моделлю Яною Беляєвою. Саме це стало крапкою у шлюбі з першою дружиною. Після розлучення Мурат та Яна не приховували стосунки. Але все-таки вони довго не протрималися. Дівчина знайшла на свій погляд кращого кандидата на своє серце.

Та і Мурат довго не страждав. Вже у 2020 році чоловік розпочав стосунки з українською візажисткою і блогером Лілією Реус, які через три роки переросли у шлюб. Так у червні 2023 року пара відсвяткувала весілля. Дівчину багато хто порівнював з Ані Лорак та безліч раз хейтери не давали спокою парі. Стверджуючи, що дуже схожі та Мурат ще досі закоханий у Лорак.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу

Їхній шлюб тривав лише 4 місяці. Чутки про розлучення пари ніхто не хотів коментувати до нещодавньої появи у соцмережах нової обраниці турецького ловеласа.

Лілія на коментар своєї підписниці “Шкода, що розійшлися. Була гарна пара.” відповіла “В житті все буває!”

Лілія Реус про розлучення
Лілія Реус про розлучення

А Мурат в останніх історіях попросив своїх підписників не ображати Анастасію, яка ніяк не стосується до розлучення з другою ексдружиною.

“Я хочу, щоб усі перестали турбувати мене та Анастасію, будь ласка, тому що вона не брала участь у процесі розлучення з моєю колишньою дружиною. Рішення, яке я прийняв по відношенню розриву шлюбу. Це відбулося ще до того, як я з нею познайомився. Будь ласка, поважайте людей та їх вибір” – саме з таким закликом звернувся до всіх хто слідкує за його життям Мурат Налчаджиоглу.

Наостанок турецький красень освідчився своїй дівчині зі словами вдячності:

“В цей момент я відчуваю з нею повну гармонію в житті. Я проживаю своє життя, яке ніколи так не відчував та яке ніколи не закінчиться. Дякую! Анастасія!” – закріпивши на останок емоджі сердечком.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?