Цибульська, Огнєвіч, Кароль та інші зірки не соромляться користуватися перуками: хочуть постати у всій красі

Щоб виглядати перед публікою ідеально, зірки вдаються до різноманітних хитрощів. Навіть не гребують вбиратися у перуки. Наші героїні сьогодні чесно розповіли, навіщо це роблять.

Оля Цибульська

Співачка полюбляє рубати правду просто в очі. Ось і тепер зізналася підписникам Інстаграму, що вряди-годи вбирається у перуку. Це буває потрібно для знімань. Цибульська пояснила, що багато зірок наслідують її приклад, але переважно воліють це приховувати. Натомість постійні укладки псують натуральну копну. Тож знаменитості й користуються штучними зачісками, щоб потім не мати халепи з власним волоссям.

Зірки показали свої перуки

Злата Огнєвіч

Ще одна знаменитість стала жертвою відсутності перуки в гардеробі. Злата постраждала під час невдалого фарбування. Тож змушена була довгий час виходити в спеціальній накладці на волосся не лише на сцену, але навіть у магазин. Цілий рік довелося відновлювати волосся. Тепер співачка береже власну шевелюру від усіляких прасочок та плойок, користуючись штучним.

Зірки показали свої перуки

Тіна Кароль

Знаменитість частенько показує себе в домашній обстанові та без краплі косметики на обличчі. От тільки про заміну волосся на голові ані чирк-чирк. Зрозуміло, що не хоче зайвий раз випробовувати на собі фарбники та інші косметичні засоби. От і береться до спеціальних накладок. Так шевелюра виглядає густішою та пишнішою.

Зірки показали свої перуки

Камалія

Не відстала від зіркового загалу й дружина мільярдера. Якщо придивитися уважно до світлин в Інстаграмі, які Камалія викладає з дому, можна відзначити – її власне волосся не настільки пишне та об’ємне, як під час виступів. Отже, висновок напрошується сам – співачка застосовує перуки та спеціальні накладки на шевелюру.

Зірки показали свої перуки

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?