Тіна Кароль пригадала, як 19 років тому програла в “Караоке на Майдані”: співачку не впізнати (ВІДЕО)

Мало хто з шанувальників Тіни Кароль пам'ятає, що свій творчий шлях вона починала… зі співів в шоу Ігоря Кондратюка "Караоке на Майдані". "Один Факт" подивитись архівне відео.

Відома в Україні співачка Тіна Кароль почала свій творчий шлях багато років тому. Це зараз вона — популярна, має багато пісень у власному портфоліо і записує музичні альбоми.

Тіна Кароль показала архівне відео зі свого минулого
Тіна Кароль показала архівне відео зі свого минулого

А тоді, 19 років тому — Тіна була нікому не відомою юною дівчинкою, яка прийшла на шоу Ігоря Кондратюка “Караоке на Майдані” в очікуванні Перемоги. Але замість неї – отримала в якості втішного призу лише десяток яєць і була відправлена додому. “Один Факт” розповість вам історію першої поразки Тіни Кароль, яка не зломила її, а навпаки – зробила сильніше.

Тіна Кароль днями поширила у соцмережах ностальгічне відео зі свого далекого минулого. В ньому показана її власна реакція на програш у ток-шоу “Караоке на Майдані” з Ігорем Кондратюком.

Тіна Кароль зробила репост відео, яке оприлюднила одна з її шанувальниц і опубліковала до нього мотиваційний допис:

Ніхто не знає, яке майбутнє для тебе приготував Бог. Не здавайся і продовжуй працювати.

У відеоролику 2005 року молода Тіна Кароль отримала поразку і… втішний подарунок у вигляді яєць з рук ведучого талант-шоу “Караоке на Майдані” Ігоря Кондратюка.

Звісно, майбутню відому співачку це засмутило. На відео помітно, що Тіна трохи нервує перед оголошенням результатів музичного конкурсу, а після цього – пускає сльозу, тримаючи в руці жовту повітряну кульку.

Втім, складнощі і перепони на шляху до успіху та слави співачку не зломили. Майже 19 років потому Тіна Кароль зізнається, що такі відео викликають у неї приємні спогади і пробирають до сліз.

А ще подібні ностальгічні ролики з архіву стають яскравим прикладом того, що якщо вас не обрали — це не привід здаватися і опускати руки.

Не здавайся і продовжуй працювати! А твій успіх до тебе обов’язково прийде! — мотивує Тіна Кароль.

На думку співачки – нічого не отримує тільки той, хто сходить з дистанції. Але ця історія – точно не про неї.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?