Перша народила дітей, друга отримала машину, третя відкрила бізнес: як Остапчук вкладається у своїх дружин

Блогер і ведучий Володимир Остапчук щасливо одружений вже втретє. Якими подарунками одарював кожну зі своїх жінок цей імпозантний молодий красень? Читайте подробиці на сайті "Один Факт".

Володимир Остапчук — відомий в Україні шоумен і просто щасливий чоловік. Зараз він одружений вже втретє — на журналістці Катерині Полтавській.

Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською
Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською

Його обраниця на 16 років молодша від Остапчука. Втім, цей факт ніяк не заважає їх родинному щастю. Більш того, завдяки старшому за віком наставнику і чоловіку Катерина стала рухатись догори по кар’єрних сходинках і восени 2023 року — відкрила власний бізнес в центрі Києва. З журналістки Катерина перетворилась на власницю студії масажів та лазерної епіляції.

Її салон розташувався в Печерському районі столиці. Володимир Остапчук, як справжній чоловік і голова родини — іноді балує кохану подарунками, що вартують дуже дорого. В тому році Катерина Полтавська отримала від ведучого iPhone 15 Pro Max, вартість якого складає у різних торгових точках від 66 тисяч до понад 112 тисяч гривень. Як зізнавалась сама Катерина, натякати на те, що вона хоче саме цю модель Айфону, їй довелося майже 2 тижні.

Володимир Остапчук і його друга дружина Христина Горняк
Володимир Остапчук і його друга дружина Христина Горняк

Втім, Володимир Остапчук — людина не жадібна. Своїй попередній — другій за рахунком, дружині Христині Горняк телеведучий під час будування відносин дарував машину марки Range Rover. Дівчина достатньо давно про неї мріяла і ось такий сюрприз від коханого став для Христини справжньою і дуже приємною несподіванкою.

Подарунок був презентований саме в той день, коли дівчина відкрила власний простір для жінок, де навчала їх любити себе і цінувати власний час. Володимир Остапчук подарував їй Range Rover в святковій обстановці — з феєрверками.

Володимир Остапчук і його перша дружина Олена Войченко
Володимир Остапчук і його перша дружина Олена Войченко

Але найдорожчий подарунок від ведучого отримала його перша дружина Олена Войченко – двох дітей: старша донька Емілія (2013 року народження) і молодший синок Еван (2018 року народження). Відомо, що зараз діти ведучого мешкають у Канаді разом зі своєю мамою. Колишня дружина не перешкоджає його зустрічам із дітьми.

Володимир Остапчук зі своїми дітьми від першого шлюбу: сином Еваном і донькою Емілією
Володимир Остапчук зі своїми дітьми від першого шлюбу: сином Еваном і донькою Емілією

До речі, наприкінці літа 2023 року Володимир Остапчук поділився з шанувальниками своїми планами щодо батьківства. За словами телеведучого, він хоче, щоб в нього народилося ще двоє дітей.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?