Не такі вже вони і блондинки: Камалія, Сумська, Квіткова, Полякова і Тоня Матвієнко зняли з себе маски

Відомі українські білявки хочуть завжди виглядати ефектно та відповідати образу світловолосої леді. Які маски під образом блондинки приховують зірки.

Колір волосся – це не тільки стиль, а ще й відображення стану душі кожної жінки.

Раніше, в часи коли не було соцмереж, зірок могли сфотографувати лише на світських заходах чи концертах. Це давало велику перевагу ідеальних фото та відео. В наш час все набагато легше. Фото знаменитості самі публікують на своїх сторінках у соцмережах. Підписників найбільше зацікавлюють саме світлини з простого життя зірок. Де вони теж прості люди. Дуже популярним є похизуватися фото з дитинства. Підписники часто радіють таким публікаціям, адже у дитинстві всі такі безтурботні та щирі.

Топ-5 фейкових блондинок у дитинстві

Камалія показала фото з дитинства
Камалія показала фото з дитинства

Камалія є еталоном світської левиці. Вона постійно тримає високі до себе вимоги, адже потрібно було відповідати статусному чоловіку-мільйонеру. Навіть після розлучення з чоловіком жінка не перестає бавити своїх шанувальників творчістю та ділитися дрібницями з життя. На останніх фото та відео артистка показалася у мережі Instagram без макіяжу та зачіска видавала натуральний колір волосся. Він був далекий від блондинистого. А на дитячих знімках видно, що наша Камалія насправді русява дівчина.

Ольга Сумська потішила шанувальників дитячими знімками
Ольга Сумська потішила шанувальників дитячими знімками

Ольга Сумська одна з тих, хто полюбляє викладати у соціальні мережі фото з дитинства. Маленькою дівчинкою вона була з чорнявим волоссям та карими оченятами. На дитячих знімках зірку не впізнати.

Даша Квіткова виклала в Іnstagram дитячі фото
Даша Квіткова виклала в Іnstagram дитячі фото

А ось інфлюенсерка Даша Квіткова на запити своїх шанувальників неодноразово викладала дитячі фотографії. На них ми бачимо, що дівчинка з дитинства була кудрявою та світло-русявою красунею.

Оля Полякова поділилася фото з дитинства
Оля Полякова поділилася фото з дитинства

Оля Полякова має три характерні риси, за якими її легко впізнати – це оперна діва, довгі ноги та колір волосся. Білявка у свій сценічний образ вклала всі стереотипи, що приписують блондинкам. І це дало їй неабияку популярність. Та насправді жінка не та, за яку себе видає на сцені. Неодноразово Оля демонструвала у соцмережах своє життя, де вона позиціонує себе як сильну, незалежну та розумну жінку. А ось дитячі фотографії видають нашу Олю краще.

Тоня Матвієнко на дитячих знімках
Тоня Матвієнко на дитячих знімках

Тоня Матвієнко з дитинства знала, що таке сцена. Донька відомої мами – Ніни Матвієнко, неодноразово їздила з нею по гастролях. Дівчинка з малечку мріяла стати співачкою. В спогадах про дитинство вона саме цим ділиться з шанувальниками. А ось світлини, де Тоня з натуральним волоссям – шатенка. Напевно, зірка себе почуває блондинкою, адже вже скільки років не зраджує зачісці.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?