На кого зі світових зірок схожі Олег Винник, Астаф’єва і Дантес: справжні двійники у шоу-бізнесі за кордоном

Побутує думка, що у кожної людини в світі є 6 двійників. Проте знайти їх серед 8 мільярдів людей на Землі дуже важко. Але ми знайшли знаменитостей, яких легко сплутати.

Олег Винник і Зак Макговен

Український співак та повелитель всіх вовчиць дуже схожий на американського актора Зака Макговена, відомого ролями в серіалах “Безсоромні”, “Чорні вітрила”, “100” та фільмі “Термінатор: Спасіння”. Скажіть, ви теж це бачите?

Користувачі мережі знайшли “двійників” українських зірок – Олег Винник схожий на Зака Макговена

Даша Астаф’єва та Моніка Белуччі

Українська модель та співачка з активною громадянською позицією Даша Астаф’єва багато в чому нагадує легендарну італійську акторку Моніку Белуччі. Розкішні форми, подбіні риси обличчя та розкішне чорне волосся – те, що об’єднує цих неземних красунь.

Користувачі мережі знайшли “двійників” українських зірок – Даша Астаф’єва схожа на Моніку Белуччі

Володимир Дантес і Даміано Давід

Шанувальники обидвох співаків у мережі часто порівнюють їх між собою. Доказом цього стала участь Володимира Дантеса в шоу “Маскарад”, де він мав зіграти виступ Даміано Давіда та гурту Måneskin разом із Юлією Саніною. Тоді вже факт схожості артистів став беззаперечним, і навіть скептики побачать, що чоловіки буквально “двійники”.

Джамала і Шер

Українська співачка Джамала багатьом користувачам мережі нагадує таку ж яскраву, вольову американську співачку Шер, що прославилася ще у 60-х роках минулого століття. Українка навіть перевтілювалася у відому на весь світ колегу на шоу “Маскарад” і вразила схожістю всіх.

Користувачі мережі знайшли “двійників” українських зірок – Джамала схожа на Шер

Тетяна Воржева та Анджеліна Джолі

Порівнювати українську співачку та всесвітньо відому акторку не перестають і досі. Особливо сильно Тетяна Воржева нагадує юну Анджеліну з фільмів “Джіа” та “Перерване життя”. Сама ж співачка знає про свої природні дані – їй з дитинства казали, що вона “двійник” Джолі, – та регулярно дає фанатам у цьому переконатися, публікуючи фото.

Користувачі мережі знайшли “двійників” українських зірок – Тетяна Воржева схожа на Анджеліну Джолі

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?