Камалія показалася в компанії колишнього чоловіка: де помітили експодружжя та що їх звело разом (ВІДЕО)

Камалія та Захур розлучилися минулого року, проте багато шанувальників хочуть вірити, що це піар-хід. Нещодавно в мережі з'явилося відео, яке нарікли "доказом возз'єднання" колишнього подружжя.

Декілька годин тому в мережі завірусилося відео, яке опублікувала українська співачка Камалія на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Усіх здивувало те, як вона в компанії колишьного чоловіка, – Мохаммада Захура, – з широкою усмішкою та неабияким задоволенням від того, що відбувається, відвідує публічний захід. Так, в мережі вже встигли охрестити ці кадри доказом возз’єднання легендарної пари, проте все не так просто.

Камалія з посмішкою здійснила публічний вихід у компанії ексчоловіка

Мохаммад Захур, Арабелла та Мірабелла
Мохаммад Захур, Арабелла та Мірабелла, Камалія

Як пояснила сама Камалія, разом із Захуром вони відвідали захід благодійної організації Almarah Foundation і поспілкувалися з її керівниками. Ця компанія опікується сиротами Пакистану. Ймовірно, відвідини даного заходу з Мохаммадом були нічим іншим, окрім як проявом партнерських стосунків.

Нагадаємо, в квітні минулого року Наталя Захур (в дівоцтві Шмаренкова) оголосила про розлучення з чоловіком-мільярдером, проте причин не назвала. Багато хто і досі вважає це просто піар-ходом артистки. Камалія зазначила, що попри розлучення, вони з Захуром все ще лишаються діловими партнерами, добрими друзями та батьками своїх дочок – 10-річних двійнят Арабелли і Мірабелли.

Подейкують, що розрив стався через те, що Камалія не витерпіла проживання в одному домі з дочкою Мохаммада Захура від попереднього шлюбу з росіянкою – Танею. Вони з падчеркою ніколи не уживалися, а після 24 лютого 2022 року ще й по новій причині – співачка дозволяла собі звинувачувати в сучасних подіях усіх росіян, що точно не подобалося старшій донці Захура.

В ексклюзивному інтерв’ю “Життя відомих людей” Камалія зізналася, що в цьому конфлікті вже колишній коханий чоловік обрав сторону саме старшої доньки. А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?