ТОП-5 відомих українців, що змогли прийняти себе: через що комплексували Астаф’єва, Осадча та інші

Важко в це повірити, але красуні Астаф'єва, Осадча і Дорофєєва були незадоволені власною зовнішністю. Далі у статті ми поговоримо про те, що було причиною комплексів зірок і як вони їх побороли.

Даша Астаф’єва

У юності артистка зовсім не вважала себе привабливою. В дитинстві Даша Астаф’єва страждала через надмірну худорлявість, і з віком стала лише більш критично ставитися до власної фігури. Зараз Астаф’єва зізнається, що відчуває себе повненькою, хоч і її фанати з цим зовсім не погодяться. Все ж артистка радить не акцентувати увагу на власній зовнішності, а приділити всього себе улюбленій справі, натхненно займаючись цим щодня.

Катя Осадча

У підлітковому віці ведуча та колишня модель соромилася свого високого зросту – Катерина Осадча була найвищою серед однолітків і, з власних слів, доволі незграбною. Проте ці комплекси розвіялися з початком модельної кар’єри в 14 років – телеведуча зрозуміла, що високий зріст у цій сфері є перевагою. Зараз вона навіть заміжня за Юрієм Горбуновим, що нижчий за неї – і для їхнього кохання високий зріст Осадчої також не є перешкодою.

Українські зірки, що побороли власні комплекси: Катерина Осадча
Українські зірки, що побороли власні комплекси: Катерина Осадча

Надя Дорофєєва

Ексучасниця неймовірно популярного на просторах України гурту “Вермя и Стекло”, співачка Надя Дорофєєва в дитинстві страждала через надмірно низьку вагу. Вона була однією з тих дівчат, для кого худорлявість була перешкодою, коли інші робили все можливе щоб скинути “зайві” декілька кілограмів. Коли ж Надя Дорофєєва спробувала “наїсти” нормальну вагу – додалися ще й проблеми з кишечником і шкірою. Побороти комплекси їй допомогли спеціалісти та вже колишній чоловік Володимир Дантес.

Українські зірки, що побороли власні комплекси: Надя Дорофєєва
Українські зірки, що побороли власні комплекси: Надя Дорофєєва

Влад Яма

Колись головний танцюрист українського телебачення боявся реакції оточуючих на власну лисину. Він довго наважувався на зміну іміджу, але вагався, вважавли лису голову нетиповою для танцівника. Проте людей це не відлякало, а навпаки стало фішкою.

Українські зірки, що побороли власні комплекси: Влад Яма
Українські зірки, що побороли власні комплекси: Влад Яма

Андре Тан

Відомий український дизайнер з юних років вважав свій “великий” ніс недоліком – через це його дражнили однолітки та власна сестра, а сам Андре Тан думав про ринопластику. Проте з віком модельєр зрозумів, що любить себе таким, як є.

Українські зірки, що побороли власні комплекси: Андре Тан
Українські зірки, що побороли власні комплекси: Андре Тан

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?