Леся Нікітюк ошелешила Сергія Притулу новиною про те, де пропадала: “Робила декілька пластичних операцій”

Леся Іванівна Нікітюк як завжди заінтригувала шанувальників відвертим зізнанням про те, що була відсутня декілька днів у мережі тому, що робила пластичні операції.

Українська телеведуча декілька днів не викладала світлини у соцмережах, проте знову дала про себе знати. Леся шокувала своїх шанувальників виклавши фото з круасаном та підписом:

“Друзі, причина моєї відсутності в інстаграмі скоро буде вирішена. Просто робила декілька “пластичних операцій”… Все, як завжди”- заявила Нікітюк.

Проте згодом зірка розкрила карти. Виявилося, що таких “пластичних операцій” Леся зробила аж 3. Зі всіма подробицями телеведуча поділилася зі своїми шанувальниками та зізналася, що мала на увазі покращення психологічного стану та саморозвиток.

“Пластична операція” №1: видалення негативних думок”, – поділилася Леся.

Як зазначила зірка у цьому їй допомогли книги і ТМ (медитація) кожного дня. Також вона вказала на те, що ненавидить читати. Їй зазвичай вдавалося читати лише по 2 абзаци перед сном. Але за тиждень вона змогла внести корисні звички у своє життя, а саме прочитати по 20 сторінок 2 рази на день, що покращило її стан.

Леся Нікітюк розповіла які пластичні операції робила
Леся Нікітюк розповіла які пластичні операції робила

“Пластичну операцію” №2 жінка назвала по збільшенню доходів і зменшенню витрат. Виклавши фото у перевдягальні, вона зазначила, що економить більше, одягаючись в Zara, Mango, H&M, Intertop тільки на знижках -70%. І підвела підсумок, що тільки сьогодні тому, що не любить на собі економити.

Наступну світлину Нікітюк підисала “Пластична операція” №3: по збільшенню своєї самооцінки. Українська зірка поділилася з шанувальниками, як працює над вдосконаленням своєї самооцінки.

“Я красива, я розумна, я струнка, все в житті складається найкращим чином для мене. Повторюйте мантру цю кожного дня, 3 рази перед дзеркалом (тільки про себе, а не про мене)” – зауважила Леся.

Леся Нікітюк поділилася як працює над вдосконаленням самооцінки
Леся Нікітюк поділилася як працює над вдосконаленням самооцінки

На останок цієї історії Леся вирішила пошуткувати над підписниками та виклала фото у купальнику, де видно збільшені форми жіночого тіла. Згодом Нікітюк написала, що це був фотошоп, опублікувавши свої натуральні форми. Телезірка зауважила, що треба вміти сміятися з себе, бо “сміх відкриває твоє серце і втішає душу”.

Незадовго до цього Леся виклала світлину з задертою догори ногою і підписала: “Сподіваюся, на цьому фото я не вийшла за рамки”. Як завжди шанувальники підтримали довгоногу красуню, але знайшлися і ті, які засудили артистку мовляючи, що не на часі виставляти такі світлини.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?