33-річна Надя Дорофєєва вразила раптовим зізнанням, чому не може завагітніти від Кацуріна: “Це неможливо”

Час від часу в мережі починається обговорення вагітності Наді Дорофєєвої. Так було, коли артистка жила з Дантесом. Те ж повторюється у заміжжі з Мішею Кацуріним.

Співачка втомилася демонструвати прихильникам плаский живіт, доводячи, що нема й натяку на вагітність. Чутки, що Надя Дорофєєва невдовзі стане мамою, все одно з’являються з року в рік.

Надя Дорофєєва розповіла правду про вагітність

Влітку 2023 року колишня учасниця гурту “Время и Стекло” вдруге вийшла заміж. Ця новина вдихнула у фанів співачки нову хвилю надії: раз Кацурін першій дружині Даші зробив двох малюків, то тепер у нього теж усе вийде. Врешті Дорофєєвій набридли спекуляції на цій темі, й вона пояснила, що поки не планує материнство взагалі:

“Я можу нарешті сказати вам правду. Ні, я не вагітна”.

Надя постійно їздить на гастролі, нервує, тому про вагітність у такому стані не може бути й мови. Тож пояснила “Новому радіо”:

“Якщо вже й людина й захоче, то це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”.

Отже, щойно Дорофєєва припинить виступати, шанувальники можуть заспокоїтися – все сталося, і невдовзі буде малюк. Надя постійно думає про майбутнє поповнення в родині. Артистка дійшла висновку, що буде суворою мамою. Тож зірковій дитині з перших днів життя доведеться постати перед труднощами.

Надя Дорофєєва розповіла правду про вагітність

Фан-клуб зірки весь час мріяв, щоб Надя з першим чоловіком Володею стали батьками. Тому частенько, застосовуючи графічні редактори, домальовували Дорофєєвій великий живіт.

Слід відзначити, що у такому вигляді співачка виглядала доволі природно й привабливо. Тож будемо сподіватися, що Надія врешті наспівається і візьметься за поповнення родини. Приклад багатьох зіркових колег свідчить, що народжувати ніколи не пізно.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?