“Міф розвіявся”. Чому Олег Винник насправді приховував свою дружину: все сталося через іншого чоловіка

Відомий український режисер Олег Боднарчук спростував міф про свого тезку Олега Винника. Дізнайтесь прямо зараз на сайті "Один Факт", чому співак багато років приховував від шанувальниц свою дружину.

Популярний в Україні співак Олег Винник після повномасштабного вторгнення надовго зник з інформаційного простору і перестав радувати своїми співами шанувальниц. Подейкували, що співак виїхав з України до Німеччини на лікування, що в нього якась дуже важка і складна хвороба.

Чому Олег Винник приховував власну дружину від суспільства
Чому Олег Винник приховував власну дружину від суспільства

Режисер Олег Боднарчук вважає, що світлий образ співака Винника після початку військових дій був вщент зруйнований. Про це він заявив в одному зі своїх інтерв’ю. На думку Боднарчука — аудиторія, для якої працював Олег Винник в Україні, з ним справжнім була просто не знайома. В реальному житті Олег Винник дуже відрізняється від того образу, який йому створив продюсер. Продуманий сценічний образ — це саме те, що стало запорукою успіху Олега Винника на українській сцені.

Співак Олег Винник зі своїм продюсером Олександром Горбенко
Співак Олег Винник зі своїм продюсером Олександром Горбенко

Продюсер співака Олександр Горбенко попіклувався не тільки про яскравий зовнішній вигляд свого артиста, але й змусив усіх шанувальниц повірити в те, що співак є не одруженим. Багато років Олег Винник не давав жодних інтерв’ю з приводу свого особистого життя, уникав питань щодо наявності дружини і дітей. Але інформація про неї все одно просочувалась крізь завісу світлого образу. З часом шанувальниці переконались у тому, що Винник дійсно одружений. Цей факт знайшов підтвердження згодом, коли односельчани матері Олега Винника пригадали, як в молоді роки він грав весілля зі своєю нинішньою вокаліст кою Таюне (сценічне ім’я Таїсії Сватко).

Режисер Боднарчук переконаний у тому, що Винник більше не повернеться на українську сцену, бо він та його образ залишились в довоєнному періоді.

Зараз Олег Винник перебуває на території Німеччини. Попри всі чутки він допомагає українській армії і навіть створив свій благодійний фонд “Вовчиці”.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.