Діти вродилися настільки талановиті, що можуть перегнати батьків: напружилися Коляденко, Зібров, Нікітін

Час спливає дуже швидко. І ось уже дітлахи, яких недавно водили за ручку, виросли. Ще й дихають зірковим батькам у потилицю, адже теж мають талант і бажають втілити його в життя.

Діма Коляденко і Пилип

30-річний Пилип не перейняв любов батька до танців. Натомість з дитинства був залюблений в музику. Певний час Коляденко-молодший виступав у гурті Kadnay. Хлопці познайомилися на першій “Фабриці зірок” і вирішили співпрацювати.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

Та згодом Пилип покинув дует і почав сольну кар’єру під іменем Phil It. Його перший альбом із 5 пісень має назву “Пролог”. А ще голос музиканта звучить в одній з україномовних композицій Віри Брежнєвої.

Павло Зібров і Діана

Улюбленій донечці співака 26 років. Вона, як і мама Марина, працює в театрі свого знаменитого татка. Діана взяла на себе чимало обов’язків. Вона підбирає концертні костюми, виконує роботу візажистки. Також дівчина причетна до вибору концертного репертуару.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

А ще веде соціальні мережі батька. Саме завдяки Діані, певен Павло Зібров, він і став більш сучасним. Тепер має шалену популярність серед молоді. Тож донька для тата стала мимоволі незамінною, перебравши на себе купу завдань.

Юрій Нікітін і Поліна

Старшій доньці продюсера й Олі Горбачової вже 18 років. Нині дівчина навчається у Нью-Йорку. Та не лише сидить над підручниками. Поліна знаходить час і для творчих вправ. Взяла собі псевдонім Nora Polinnia і пише пісні.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

Так, Нікітіна сама знялася у кліпі на композицію Late Love, в якій розповідає про довоєнне життя та нерозділене кохання. Там, на віддалі від Києва, Поліна відчула по-особливому, що таке тиша. Зіркову доньку погодилася прихистити американська родина, але вона дуже сильно сумує за батьківщиною та рідними людьми. Усі свої роздуми й переживання донька продюсера виклала у книзі “18 років люті: хроніки Нори”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?