Як зараз живе старший син Павліка: Олександр пішов стопами батька, але доля його склалася інакше

Найстарший син відомого співака Віктора Павліка – Олександр, – теж займається музикою. Проте, в деяких сферах життя він не пішов стопами батька. Детальніше про нього читайте далі у статті.

Олександр Павлік народився майже 40 років тому – 22 квітня 1984 року. Тоді його опальний батько був у шлюбі з загадковою Лідією. Втім, 18-річний Віктор Павлік розлучився з дружиною через 2 тижні після народження сина. Олександр зізнавався, що все ж не злий на батька за те, що той так рано пішов із сім’ї.

Старший син Віктора Павліка – Олександр
Старший син Віктора Павліка – Олександр

Біографія та рання творчість Олександра Павліка

Старший син Віктора Павліка прожив у місті Горішні Плавні, що на Полтавщині, до 15-річного віку. Вже там хлопець почав будувати музичну кар’єру: відвідував музичну школу та давав перші концерти на сцені Будинку культури. Потім Олександр Павлік переїхав до Києва навчатися в університеті культури і мистецтв, а заробляв на життя виступаючи у ресторанах – аж до участі в першому сезоні шоу “Х-Фактор”.

Також відомо, що з 18 років Олександр займається мотокросом, і навіть захистив звання майстра спорту з цього виду спорту.

Як склалося життся старшого сина Віктора Павліка

Майже 14 років тому, у 2010, Олександр Павлік взяв участь у шоу “Х-Фактор”, і в дуеті з Сергієм Семеновим зміг пройти до фіналу. Хоча вони й не перемогли, участь в шоу дала необхідну славу та показала, що в Олександра справді є талант. Після цього він розпочав власний творчий шлях і заснував студію вокалу для дітей, якою опікується і досі.

Після 24 лютого 2022 року Олександр Павлік вступив до лав ТрО в рідних Горішніх Плавнях, а навесні вже об’їздив із благодійним концертним туром міста-герої України: Буча, Ірпінь, Одеса та містечки Миколаївщини та Чернігівщини.

Особисте життя Олександра Павліка

В 29 років старший син Віктора Павліка зустрів свою обраницю – молодшу на 10 років Олесю, уваги якої він добивався протягом року. Проте, зрада Олександра Павліка ледь не зруйнувала сім’ю. Звісно, хлопець не міняв жінок як його опальний татусь, проте мав інтрижку з учасницею “Х-Фактора”, про що гомоніла преса. Спочатку Олеся злилася на чоловіка та навіть викидала його речі з дому, проте якимось магічним чином подружжю вдалося не розпастися.

Чим займається старший син Віктора Павліка зараз

Олександр Павлік наразі опікується вокальною школою для дітей, їздить Україною із благодійними концертами та разом із дружиною Олесею виховує сина Давида.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?